Полицията в Хамбург задържа мъжа, нахлул на летището с автомобил

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
15:54 / 05.11.2023
457
Органите на реда са задържали без съпротива мъжа, който нахлу през пистата на летището в Хамбург с кола без регистрационни табели и задържа четиригодишната си дъщеря като заложник, съобщиха от полицията в социалната мрежа X (бивш Twitter)

"Инцидентът със заложника е разрешен. Заподозреният излезе от колата с дъщеря си. Мъжът е задържан от служителите на реда без съпротива“, се подчертава в съобщението. "Видимо детето не е пострадало“, допълват от полицията. 

В събота (4 ноември) вечерта мъж откри огън и премина с колата си през бариерата на пистата на летището в Хамбург. Той държа дъщеря си (4 г.) като заложник. Колата му бешепаркирана точно до пътнически самолет на турските авиолинии.

35-годишният мъж искаше да бъде откаран с детето в Турция. Полицията  преговаряла с бащата близо 20 часа, докато летището в Хамбург беше затворено, а над 137 полета бяха отменени.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Павел Дуров: Telegram не е "анархистичен рай" и Франция греши, ка...
Стрелецът от Мюнхен е австрийски гражданин, с корени от Босна и Х...
Глобиха в Италия шофьор от българска фирма, не е бил почивал от д...
Планират мащабен проект под Черно море, който може да влезе в екс...
Известна марка не може да продаде колите си, може да им се наложи...
Доктор и "Кетаминовата кралица" ще бъдат съдени за смъртта на Мат...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).