Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:54 / 05.06.2024
1114
Семейството на Михаел Шумахер започна да продава личните му вещи, за да събере пари за лечението му, тъй като разходите за грижи и възстановяване на седемкратния шампион във Формула 1 нарастват след тежката му травма на главата преди 11 години.

Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно. Поради това съпругата му Корина реши да продаде вилата, както и имението, което притежава, частния самолет и колекцията му от часовници.

Легендарният пилот от F1 падна по време на каране на ски извън пистата и удари главата си в камък през 2003 г. Въпреки че носеше защитна каска, той получи сериозни наранявания, които го поставиха в изкуствена кома за половин година. За здравето му не се знае почти нищо.

Семейство Шумахер не излиза публично с отговори на въпроса, който интересува мнозина, така че феновете му могат само да гадаят какво е състоянието му.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Павел Дуров: Telegram не е "анархистичен рай" и Франция греши, ка...
Стрелецът от Мюнхен е австрийски гражданин, с корени от Босна и Х...
Глобиха в Италия шофьор от българска фирма, не е бил почивал от д...
Планират мащабен проект под Черно море, който може да влезе в екс...
Известна марка не може да продаде колите си, може да им се наложи...
Доктор и "Кетаминовата кралица" ще бъдат съдени за смъртта на Мат...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).