Арестуваха изрод, участвал в ликвидирането на 350 човека

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
08:29 / 31.08.2013
639
Мексиканските власти съобщиха за ареста на Марио Нунес - един от лидерите на наркокатела "Синалоа", който влиза в списъка на най-опасните престъпници в страната, предаде ИТАР-ТАСС. Нунес е обвинен в съучастие в убийствата на 350 души.

На пресконференция говорителят на мексиканското вътрешно министерство Едуардо Санчес каза, че Нунес е обвинен в съпричастност към убийствата на 350 души на територията на западния щат Дуранго. Нунес, известен в криминалните среди с прякора "М-10", бе арестуван в хода на специална операция в град Сюдад Хуарес в северната част на Мексико.

По данни на следствието, Нунес е един от създателите на въоръженото крило "Синаола". Влизащите в него главорези водят кръвопролитна война с конкурентните групировки, в резултат на която са загинали редица невинни хора, нямащи нищо общо с наркотрафика.


Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Русия постави България в списъка си с държави, които налагат дест...
Започна ранното гласуване на тазгодишните президентски избори в С...
Опозицията в РСМ, която започна скандала със знамената, призова з...
Мицкоски за искането на Ковачев ВМРО-ДПМНЕ да бъде изключена от Е...
Великобритания призова гражданите си да напуснат Ливан: Напрежени...
Нова "мистериозна заплаха" нападна Европа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).