
ЗАРЕЖДАНЕ...
| ![]() | ![]() | ![]() |
|
| ![]() |
|
Още |
![]() | 17:26 ч., 20.02.2025 г. Салатата със скариди е изключително вкусно ястие, което е достатъчно изискано, за да го приготвите за гости или за семейния специален обяд, кога ... цялата новина |
![]() | 16:07 ч., 20.02.2025 г. Топлата супа е едно от най-важните ястия на трапезата ни, особено в студените дни. Няма български дом, в който телешкото варено да не е на почит ... цялата новина |
![]() | 13:45 ч., 20.02.2025 г. По време на зимните студове организмът ни има нужда от повече енергия, за да поддържа нормалната си телесна температура и да ни осигури устойчив ... цялата новина |
![]() | 13:37 ч., 14.02.2025 г. Авокадото е широко признато като суперхрана, пълна с полезни хранителни вещества като здравословни мазнини, основни витамини и важни минерали. В ... цялата новина |
![]() | 17:46 ч., 13.02.2025 г. Казват, че добрата домакиня влага душата си в ястията. А ако към рецептата добави и чаша вино – в ръката си, а не само в тенджерата, магията е г ... цялата новина |
![]() | 17:28 ч., 13.02.2025 г. Учените проведоха проучване и установиха, че редовната консумация на тази храна, която всички мислим за полезна, увеличава риска от сърдечно-съд ... цялата новина |
![]() | 15:49 ч., 12.02.2025 г. Полезните свойства на хляба са много и най-разнообразни, но зависят пряко от вида брашно, от което е направен, подчертават водещи диетолози и ен ... цялата новина |
![]() | 15:00 ч., 11.02.2025 г. На скара, на тиган или на фурна - пържолата все ще се получи вкусна, стига месото да е хубаво. Наистина добрата пържола се познава по нейната со ... цялата новина |
![]() | 11:42 ч., 11.02.2025 г. Независимо дали става дума за дълга работна седмица, неспокойна нощ или просто следобеден спад, всеки изпитва периоди на умора. Дори простите за ... цялата новина |
![]() | 14:16 ч., 04.02.2025 г. Съществуват редица начини да режем кромид лук без да люти прекалено на очите ни. Според едни течаща студена вода край нас помага, други пък прос ... цялата новина |
![]() | 10:14 ч., 03.02.2025 г. Зелевата чорба или сокът, който се получава по време на ферментацията на зелето е изключително полезна. Киселото зеле обикновено се получава сам ... цялата новина |
![]() | 22:43 ч., 02.02.2025 г. Когато говорим за готвене, съществува една съставка, която е способна или да направи ястието ви съвършено, или просто да го съсипе – това е имен ... цялата новина |
![]() | 14:56 ч., 30.01.2025 г. Всички добре знаем, че ферментиралите продукти са полезни за здравето. А това е доста добра причина през зимата (но и не само) да хапваме повече ... цялата новина |
![]() | 15:09 ч., 29.01.2025 г. Кашкавалът е млечен продукт, който се произвежда предимно на Балканския полуостров. Първоначално се е произвеждал само от овче мляко.Още през да ... цялата новина |
![]() | 10:35 ч., 29.01.2025 г. Тиква може да намерим през почти цялата година и почти навсякъде. Има специфичен и уникален вкус, който й позволява да се комбинира с много прод ... цялата новина |
тел.: 0886 49 49 24
novini@burgas24.bg