Звезди се разделиха с любими рокли

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:46 / 05.10.2023
879
Васил Найденов, Виктор Калев, Ани Салич, Гала, Радина Червенова, Николай Михайлов, Ивет Лалова, както и Националните посланици на добра воля на УНИЦЕФ България - Елена Петрова и Поли Генова, дариха свои лични костюми с колекционерска стойност.

Поводът е в благотворителна инициатива по повод 50-годишнината от основаването на първата българска модна марка. Те приеха поканата на Рауф Ахундов, собственик на компанията, обличала българския елит през последния половин век и дариха свои лични дрехи, в подкрепа на каузата на УНИЦЕФ.

Всеки от артикулите в колекционерската изложба е от специален момент на популярните личности, които участват в инициативата. Актьорът Виктор Калев дари костюмът и аксесоарите към него, с които излиза на сцената на първия моноспектакъл "Грамофонът“, Елена Петрова пък се раздели с роклята от първия епизод на сериала "Стъклен дом“, а водещата Гала дари роклята, с която печели първата си награда като водеща на най-гледаното телевизионно предаване "На кафе“ през далечната 2000 г.

 

В името на каузата на УНИЦЕФ, Ани Салич се раздели с костюма и аксесоара, с които беше водеща на благотворителния сезон на "Като две капки вода“, посветен на благотворителната организация, през пролетта на 2023 г. в ефира на NOVA. Магнетичната Поли Генова дари атрактивния си гащеризон от видеото към песента “How we end it“, а вратарят на националния отбор по футбол и на ПФК "Левски“ – Николай Михайлов се раздели с ръкавиците и бутонките, с които излиза в мача-реванш от UEFA Conference League 2022/23 срещу ПАОК.

Най-бързата бяла жена на планетата, Ивет Лалова, подари тениска с автографа си, а звездата на българската поп музика, Васил Найденов – едни от любимите си кецове. Една от най-красивите и емблематични телевизионни водещи, журналистът Радина Червенова, дари специална своя рокля, с която празнува сватбения ден на близки приятели в атмосферата на изискания хотел "Джордж V" в Париж.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).