Зрелищен концерт в Лозенец сложи край на турнето на N.O.H.A. в България

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:02 / 03.08.2009
461
В събота приключи турнето на Noise of Human Art (N.O.H.A.) по Черноморието със зрелищен концерт в Лозенец. Преди това групата радваше българските фенове във Варна, Несебър и Созопол. Всяко едно от събитията под надслова Teren&N.O.H.A.onTour се проведе на различен терен. Хитът "Tu café" прозвуча в зала във Варна, клуб в Несебър, градския стадион в Созопол и на брега на морето в Лозенец. Различните локации на концертите носиха различен заряд за феновете на групата във всеки един от четирите града.

Събитието в Лозенец събра над хиляда души, които изпълниха плажната ивица пред сцената и пееха заедно с групата всички хитови парчета на N.O.H.A. като "The Base From Above", "Dive In Your Life", "Tu Cafe" и екзотичното "Balkan Hot-Step" Голямата изненада на концерта беше импровизацията, която Минерва и Чеви MC направиха с популярния бийтбоксер Skiller. След тази взривяваща комбинация шоуто беше закрито, а космополитната група за пореден път заяви, че ще си партнира с българския професионален бийтбоксер и при бъдещи изяви в чужбина.

„Цялото турне беше невероятно изживяване за всеки един от нас. Всяко шоу беше различно и ни поднасяше нови и нови емоции", сподели вокалистката Минерва. Групата изяви желание да се завърне в България, след като реализират новия си албум. „Нямаме търпение да се срещнем с феновете си тук отново, българската публика е невероятна", допълни певицата след последния концерт на N.O.H.A. в Лозенец.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).