Зейнеб напуска "Преди обед"?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:53 / 06.10.2024
644
Една от трите нови водещи на "Преди обед" е на крачка да хвърли оставка в телевизията. Това е Зейнеб Маджурова – най-мразената от новоизлюпените звезди в ефира на Би Ти Ви. Многодетната майка била шокирана колко много хора показват откровена непоносимост към нея. Тя се чувствала много потисната от това и само договорът й с телевизията я спирал да не напусне.

Зейнеб няма проблеми с парите. Както е добре ивестно, мъжът й Стоян Балевски е милионер, самата тя е доста търсена като инфлуенсър, така че телевизията във финансов план не й носи почти нищо. Проблемът й обаче е в страстта към камерите. Блондинката от Бургас обича работата в лайфстайл предавания и няма никакво желание да се разделя с нея.

Говори се, че договорът, който е сключила с Би Ти Ви, е резултат от чиста суета и амбиция да е известна. Тя мечтаела да бъде втора Гала, въпреки че никога не би си го признала публично. Амбицията й е да надмине славата и влиянието на своята приятелка от Нова телевизия. Златен шанс за постигането на тази цел туркинята видяла в напускането на Деси Стоянова и възможността именно тя да заеме мястото й в конкуриращото се с "На кафе" предаване на Би Ти Ви.

Зейнеб се е договорила да е титулярна водеща – за разлика от колежките си Оля Малинова и Франциска Йорданова, които от време на време отсъстват от ефира, тя е неотменно на линия, за да трупа популярност. Но не очаквала, че вместо с овации, хората ще я залеят с критика и даже с откровена омраза.

Говори се, че суеверната туркиня много се притеснявала от злобните коментари по свой адрес в социалните мрежи. Страниците на "Преди обед" са пълни с обиди по неин адрес. Хората намират гласа й за дразнещ и стържещ, маниера й – за предвзет, изказванията й – за некомпетентни, а начина, по който прави интервюта – за непрофесионален, защото често не оставя гостите си да отговорят на нейните въпроси, а ги прекъсва, за да споделя личен опит.

"Докато тормозите зрителите с водещата Зейнеб, никой няма да ви гледа", категорични са голяма част от коментиращите в социалните мрежи. Повечето от тях твърдят, че са спрели за гледат шоуто и, понеже "На кафе" също не им харесва, са се прехвърлили към "100% будни" по БНТ.

Макар да се опитва да играе, че чуждото мнение не я интересува, Зейнеб всъщност много се тревожи от такива злобни коментари, твърдят хора от телевизионните среди. Туркинята вярвала, че това е лоша енергия, която може да застигне и нея, и семейството й. Тя се притеснявала, че толкова много омраза от непознати хора може да повлияе на здравето й и даже на здравето на трите й деца, за които постоянно говори в ефир – още един дразнещ за зрителите навик.

От страх, че негативизмът на другите може да й навреди, Зейнеб била готова да се откаже от "Преди обед". Засега обаче все още се удържала от подаване на оставка, защото приятели я надъхвали, че се справя добре с работата си там и че хората я критикуват без основание, просто защото са злобни пише "Уикенд".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1635):
06.10.2024 От толкова корекции тя не прилича на себе си
06.10.2024 Биляна Гавазова се омъжи
06.10.2024 Синът на Ахмед Доган - Демир се разделил с жена си Памела
06.10.2024 Тя не работи от три години, но живее като царица
06.10.2024 Емилия с години чакала Слави
06.10.2024 Бесте Сабри се раздели с гаджето милионер?
Още новини от Любопитни новини:
Биляна Гавазова се омъжи
Синът на Ахмед Доган - Демир се разделил с жена си Памела
Архитектурното наследство на соца – от нежелано завещание до свет...
Понякога музиката се превръща в саундтрак на нашия живот
На три зодии няма да им е лесно през октомври
Скритите опасности в кухнята: Вредата от маргарина, палмовото мас...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).