За тази сватба ще се говори още дълго

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
23:14 / 09.05.2024
1647
Рядко можете да си осигурите присъствието на една, да не говорим за две диви в една стая. Но това се случи, благодарение на магната на PrettyLittleThing Умар Камани и избраницата му Нада Адел. През уикенда Марая Кери и Наоми Кембъл облякоха най-страхотните си парти рокли, за да присъстват на пищната сватба на Камани и Адел в Южна Франция.

Кери и Кембъл бяха сред множество звезди, които пътуваха до прочутия хотел, където София Ричи се омъжи, за да присъстват на четиридневната церемония на двойката. Кери носеше "гола" рокля, която съчета с прозрачни токчета, разказва NOVA. Роклята на певицата беше подчертана от красиви детайли и много дълги ръкави. Кембъл пък носеше блестяща сребриста рокля. Двете позираха с булката, която е модел и инфлуенсър, по време на афтърпарти, последвало една от двете ѝ сватбени церемонии.

Наоми Кембъл сподели снимки с булката и младоженеца по време на западната част от сватбата им на 3 май. Те имали и традиционна индийска церемония ден по-късно. Сватбеното тържество се оценява на над 20 милиона британски лири. То събра хора като Теса Томпсън, Ръсел Питърс и Кристина Милиан.

Модният изпълнителен директор и неговата булка посрещнаха гостите си в четвъртък с бяло парти край басейна, което включваше рисуване с къна, танцьорки с огън и фойерверки за завършек на вечерта. На втория ден от сватбената им феерия двойката размени обети по време на първата от двете си церемонии. Певецът Андреа Бочели, подкрепен от пълен оркестър и бели рози, изпълни песента си "The Prayer“, докато булката вървеше по пътеката. Индианската церемония на Камани беше също толкова пищна с традиционно облекло и смел декор.

Виж коментарите (2)

Още по темата (5972):
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
07.09.2024 Къци Вапцаров с доста черен хумор: Като умра...
07.09.2024 Известна певица заработвала като танцьорка на пилон в стриптийз клуб
07.09.2024 И тя не издържа и наду джуките
Още новини от Любопитни новини:
Ива Софиянска омъжи най-малката си сестра
Фурията Денислава стана жури на конкурс за миски
В топ форма, ама не съвсем: Иван Христов обра точките на плажа
Маги Томова и Маги Джанаварова - опасно добра комбинация
Предупредиха ни: Това не се е случвало от почти 23 години
Нова снимка на Камелия показва колко е пораснал синът й


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).