Връзката на Хавиер Бардем и Пенелопе Крус започва години след първата им среща

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:36
238
Хавиер Бардем и Пенелопе Крус се познават отдавна, но много години по-късно те най-накрая започват връзка. Докато говори с Gentleman's Journal за Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story - последния сериал на Netflix с негово участи, 55-годишният Бардем размишлява за първата среща с 50-годишната си съпруга, докато тя го снима в дома им в Мадрид за корицата на списанието.

"Тя беше на 17, а аз на 22", каза Бардем за срещата им в испаноезичния филм Jamón Jamón от 1992 г. "Това беше първият й филм и един от първите мои филми. Голям филм. Срещнахме се на пробите за костюми, където се погледнахме и предполагам, че нещо се е случило. Нещо, което няма никакво обяснение и надхвърля логиката и разсъжденията. Но навремето имахме различни животи, различни цели. И все пак имаше нещо - енергия, химия, начин да разчитаме един на друг като човешки същества", спомня си той. "И това остана толкова дълго, въпреки че не сме се виждали и не сме си говорили много години."

Приблизително 15 години по-късно Пенелопе Крус и Хавиер Бардем се свързват отново професионално и романтично, докато снимат филма на Уди Алън от 2008 г. "Вики, Кристина, Барселона". На наградите Goya 2010 се появяват официално за първи път като двойка, а на 13 юли 2010 г. се женят на Бахамските острови.

"Разбрахме, че чувството е все още живо. Много живо", казва Бардем за повторното му събиране с Крус по време на снимките на "Вики, Кристина, Барселона". И добавя: "За наша изненада. Но в този момент и двамата бяхме необвързани, съвсем естествено се случи това, което трябваше да се случи - двама души се свързаха отново, защото споделяха много неща, много повече, отколкото очакваха."

За Хавиер Бардем фактът, че са се срещнали и запознали в началото преди цялата известност, преди успеха и преди някой да ги види с други очи какви са били и какви са станали, е важна база, да разчита на някого. И той вече е познавал Пенелопе Крус истински, както и тя е познавала него толкова добре.

"Ти ме виждаш, аз те виждам. Това е важно", споделя още актьорът.

Заедно Хавиер Бардем и Пенелопе Крус имат две деца: 13-годишният Лео и 11-годишната Луна. През годините двамата носители на Оскар са участвали заедно и във филми като "Съветникът", "Всички знаят", "Да обичаш Пабло" и други.

За последно Пенелопе Крус се появи на големия екран във филма Ферари от 2023 г., докато преди да изиграе Хосе Менендес в криминалния сериал Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, Хавиер Бардем участва в тазгодишния "Дюн: Част втора", предава lifestyle.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1972):
24.10.2024 Карди Би е била приета в болница по спешност
24.10.2024 Дясната ръка на Слави днес става на 55
24.10.2024 Едва на 27 губи голямата си любов
24.10.2024 Изпълнителка на "Малко коте" стана миска на 46 в САЩ
24.10.2024 Инфлуенсърка: Платих 500 долара, за да ми каже лекар, че просто трябва да пия по-малко вода!
24.10.2024 Вижте близначката на Станислав от "Хелс кичън"
Още новини от Любопитни новини:
Карди Би е била приета в болница по спешност
Вазелин и лимонов сок – неочаквано добра комбинация
Инфлуенсърка: Платих 500 долара, за да ми каже лекар, че просто т...
Нестандартни методи за наторяване на стайни растения
Интересно изследване за кафето показа защо пием толкова много на ...
Всички полудяха по чудото ашвaгaндa


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).