Внуците на Васил Божков - най-охраняваните в страната

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:09 / 06.10.2023
2024
Двете внучета на Васил Божков са най-строго охраняваните и пазени деца в цялата страна. Мая и Васил още от пеленачата са свикнали с присъствието на куп гардове около тях, които се грижат за сигурността им, откакто са се родили. Внуците на бившия хазартен бос, който се прибра мистериозно от Дубай преди месец и се намира под домашен арест в София, са деца на единствения му син Антон и съпругата му Ива Софиянска.

Първородната е Мая, която е кръстена на майката на Антон - бившата съпруга на Божков. Тя от години е разведена с обвиняемия олигарх и живее в Лондон. Малката Мая се появи на бял свят на 17 ноември 2013 година и тази година ще стане на 10. Вече е ученичка в четвърти клас. Внучката на Божков беше първокласничка през 2020 година, точно когато започнаха проблемите на дядо й със закона. Тогава другият й дядо Стефан Софиянски се оплака, че децата търпят негативи заради тежестта на фамилията.

Братчето й Васил, което е кръстено на дядо си е второкласник, също в частно в школо. Той се роди на 12 август 2015 и е на осем години. Наследниците на сочения за най-богат българин Божков никога не са били медийно показвани от семейството им. Майка им рядко публикува снимки с тях, като винаги крие лицата им поради мерки за сигурност. Тя обича обаче да споделя в социалните мрежи весели моменти от домашното им ежедневие.

Наследниците на олигарха посещават и спортове, както и уроци по езици. От сега Антон и Ива имат планове в какви елитни университети в чужбина ще продължат образованието си.

Заедно с баща си Антон внуците на Васил Божков са единствени наследници на цялата империя на Божков. От съвсем малки са обградени от лукс и са посетили редица далечни дестинации. През лятото традиционно семейство почива на тузарските гръцки острови Миконос, Родос и Наксос, където се тълпят милиардери от цял свят. Задължително прекарвате част от ваканциите в ранчото на другия си дядо Стефан Софиянски в затънтеното добричко село Поручик Чунчево, пише HotArena.

Виж коментарите (1)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).