Влакове, в които можете да купонясвате, докато пътувате

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:26
188
Партитата на борда са част от стремежа да се направят влаковете по-привлекателни, тъй като пътниците търсят устойчиви алтернативи на пътуването.

Железопътна компания в САЩ обяви, че създаването на нови влакове е в процес на изграждане и ще включва "парти вагони". 

Високоскоростната железопътна връзка, свързваща Лос Анджелис и Лас Вегас, ще има вагони с лентово осветление, блестящ бар и места за сядане. 

Услугата, управлявана от Brightline West, няма да бъде готова поне още четири години.

Но ако искате пътуване по релсите, можете да опитате тези пътувания в Европа, където партитата на борда са част от стремежа да направят влаковете по-привлекателни, тъй като пътниците търсят устойчиви алтернативи на летенето. 

Качете се на 32-часов парти влак през Турция

Turistik Doğu Ekspresi (Туристически източен експрес) пресича Турция от столицата на страната Анкара и изминава над 1300 километра до Карс, исторически град на североизток на границата с Армения и Грузия.

Това се превърна в най-желаното и оживено пътуване с влак в Турция с множество спирки в най-красивите части на източната част на страната. 

Във вагон-ресторанта празнуващите могат да пируват през нощта под огледална топка в стил нощен клуб.

Също така е традиция да украсите каютата си - повечето от които са оборудвани с мини хладилници - със светлини и гирлянди и да продължите партито там. 

Пътниците танцуват цяла нощ, разпръсквайки се по коридорите и върху платформата на влака при пристигането на крайната спирка. 

Танцувайте с диджеи на Sziget Express

Festival Travel организира два специални влака всяка година за пътуващите до фестивала Sziget в Будапеща. 

Sziget Express се движи между Утрехт в Нидерландия и унгарската столица. 

След като се качат на борда, посетителите на фестивала могат да започнат партито рано в колата на бара, където диджеите въртят палубите. 

Цените за двупосочно пътуване започват от €270 и билетите се разпродават със светкавична скорост.  

Отидете на купон с немския техно влак

Techno Train беше пуснат от нощния клуб Haus 33 в Нюрнберг през 2019 г. и сега е най-известният клуб в света. 

Услугата се изпълнява два пъти годишно и тръгва от гара Frankenstadion в Нюрнберг в 16:00 часа, пътува 100 километра на запад до град Вюрцбург и след това се връща обратно, за да пристигне на централната гара на Нюрнберг в 23:00 часа.

Три от 12-те вагона на влака са превърнати в мини клубове с диджеи, високоговорители, прикрепени към тавана, машини за мъгла и бар. 

Билетите струват €100 и въпреки че има 700 налични, те се разграбват за секунди. 

Присъединете се към купона на Амстердам

В средата на октомври нидерландската столица празнува Amsterdam Dance Event, ежегоден фестивал за електронна музика, субкултури, клубове и изкуства.

Тази година празникът постави началото на "купонът по релсите", където осем влака бяха превърнати в нощни клубове с диджеи и артисти на борда.

Услугите, организирани от 50:HERTZ techno café, тръгваха от Amsterdam Centraal и пътуваха по различни четиричасови маршрути.

Организаторите все още не са обявили дали влаковете ще се завърнат през следващата година, но те се оказаха популярни, така че може да се превърне в редовно събитие, предава Euronews.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Джъстин Тимбърлейк разочарова феновете си
Италианската оперна звезда Фабио Армилиато пристига за турнето "К...
Любим глас от дублажа става на 67
Деян Донков вече не скърби за Радина
Какво вещае хороскопът за днешния ден
Празник е, хора с интересни имена имат повод да почерпят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).