Владимир Карамазов е "Откритие на годината" в световен конкурс за фотография

Автор: Петя Кузева
Коментари (0)
11:58 / 18.07.2023
1105
"Откритие на годината BIFA 2022" - една от големите фотографски награди, които спечелих. С голямо закъснение, вчера получих и статуетката. Най-вероятно са я изпратили от луната", написка със закачка към организаторите от "Budapest International Foto Awards" щастливият Владимир Карамазов във "Фейсбук".

"Станах "Откритие на годината“ – най-голямата награда на този конкурс, те са верига от 4 конкурса. Много съм щастлив, защото сега тепърва започват и изложби, ще ме канят в 3-4 страни, имам покани за интервюта. Това за света на фотографията е много голямо постижение", каза още през декември миналата година в ексклузивно интервю за "Фокус" носителят на "Икар 2022" за водеща мъжка роля.

Снимките на актьора и майстор на обектива, отличени на престижния конкурс в Будапеща, вижте в официалния сайт на "Budapest International Foto Awards": 

https://budapestfotoawards.com/winners/bifa/2022/6875/

"Това е едно от многото села в България, които след няколко години ще попаднат в прегръдката на миналото. В селото има 8 души и всички те са в последния етап от живота си. Къщите се рушат и се вижда как природата бавно превзема територията си. В това село често се срещат вълци, мечки и други хищници. Поради това в селото няма много животни - няколко кучета и едно магаре. Преди години в това село са живели над 500 души. Имаше малки деца, имаше живот. Селото се намира на границата между Гърция и България", разказва историята на снимките текстът в портфолието на Владимир Карамазов, озаглавено "Последините жители".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Представителите на тези зодии ще се радват на пълни джобове
Пръска сексапил и красота след раздялата
Вижте снимка на Натали Трифонова от първия й учебен ден
Какво беше училището по време на соца?
Днес един от най-популярните у нас американски актьори празнува р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).