Вижте снимки от сватбата на Лео Бианки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:56 / 09.07.2024
2081
След 20 години съвместен живот и 2 деца популярният готвач Лео Бианки най-после каза "Да“ на своята любима и майка на двете им деца – Лучия Андреучи. Сватбата се е състояла в Италия, в родния град на Лео – Фалконара Маритима.

На събитието е присъствал и продуцентът на "Преди обед“ по bTV Героги Тошев, който сподели приказни снимки от празника на семейство Бианки.

От тях разбираме, че булката е заложила на традиционния бял цвят за роклята си, чиято кройка описва тялото, а акцентите са спиращи дъха – тоалетът е с едно рамо, с изрязан гръб, а в задната част елементът, който прави най-голямо впечатление е платът, който образува цвете.

Младоженецът е заложил на традиционни цветове за сватбеното си облекло, а двамата му сина Матео и Николо също са облечени подобаващо за събитието като баща си – в костюм и с папийонки.

По време на събитието младоженците разрязват 4-етажна торта.

Как се запознават Лео и Лучия?

"Запознахме се на един купон. Аз бях с моите приятели, той с неговите. Спомням си, че танцувах на музика, която и той харесва. Но първоначално си говорихме общи неща. На следващия ден се видяхме на един плаж, който и двамата обичаме, но до момента не се срещали там. Бяхме само приятели за около месец и половина и след това се развиха нещата“, разказа пред Ladyzone преди време самата Лучия.

Двамата се харесват от самото начало, но Лео е този, който по-бързо се влюбва в нея, тъй като при запознанството им Лучия е в края на предишна връзка, разказва известният готвач пред Георги Тошев. Първата им целувка се случва повече от месец след запознанството им, пише ladyzone.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1311):
18.09.2024 Малвина успя да надвие мъж в "Игри на волята"
18.09.2024 Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтрила всички мозъчни гънки!
18.09.2024 Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
18.09.2024 Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"
18.09.2024 Ето кой спечели сърцето на Цеци Красимирова
18.09.2024 Фенове на Глория се чудят защо е сложила прилепнала рокля с този подут
корем
Още новини от Любопитни новини:
Малвина успя да надвие мъж в "Игри на волята"
Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"
Фенове на Глория се чудят защо е сложила прилепнала рокля с този ...
Огромни неприятности за Майли Сайръс
Чушките са идеални за отслабване


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).