Вижте кои са печелившите във втория етап на играта "Скритата дума" на радио "Фокус"

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
10:56 / 08.12.2023
1147
Победителите във втория етап на играта "Скритата дума“ на радио "Фокус“ вече са ясни! Ето кои са те:

Награди Store.bg - Николай Дорев, Габриела Христова, Янка Кабадова, Василена Чонова, Славчо Иванов Киров

Награди Insa Oil - Камен Вътев Коев

Екипът ни благодари на всички участници и очаква същата активност от вас, слушателите, в третия етап на "Скритата дума“, в който посланието си към вас отправя любимата актриса Марта Вачкова. Можете да го видите на страницата ни във Фейсбук – "Денят на Фокус с Хари и Жоро“, както и да го слушате на вълните на радио "Фокус“, за да отгатнете коя е скритата дума!

А ето го и цялото коледно послание на обичания Любо Киров към слушателите на "Фокус“:

"Силата на Коледа за мен е срещата с хората, които обичаме, за да знаем, че не сме сами на тази Земя, да преживеем заедно раждането на Исус и да повярваме, че чудесата съществуват. Посланието в тези дни е, че има Бог, който е творец, има интелигентендизайн, който е направил хората и Неговият син се е родил в плът, като е

дошъл на Земята да ни каже важните неща, а те са, че любовта е тази, който ни приближава към Бога, омразата е тази, която ни отдалечава. Ако си припомняме тези неща, ще знаем, че вярата ни не е напразна и че всичко има смисъл през любовта – каквото и да правим, знаете, че дори в работата и връзките ни любовта е тази, която прави нещата да съществуват по най-истинския начин. Ние, знаейки, че любовта не е нещо, което можем да пипнем и видим, разбираме, че това е едно от най-важните чувства, една от най-важните думи, един от най-важните инструменти за успех.

Коледа се празнува с близки хора, но смятам, че няма граници какво точно трябва да се прави на Коледа. Не съм сигурен, че е толкова важно да спазим тези традиционни, битови занятия и привички. За мен е по-важно човек да се сеща в сърцето и ума си, че има Бог. Ако може да е сблицките си на този ден, е най-добрият вариант. Господ няма да се разсърди, ако някой в този ден има важна работа и трябва да свърши нещо – да пътува или да работи. Мисленето на човека е в него и той може да бъде с Бога през цялото време, навсякъде. Не е необходимо да извършваме специални ритуали, за да угодим на Бога, както се казва.

С близки хора окоо себе си е по-лесно човек да знае, че обича и че е обичан. Пожелавам на хората да бъдат силни, да вярват в това, че любовта има смисъл, да бъдат много смели, да знаят, че животът не приключва само с материалние ни статус. Има много повече неща, които трябва да ни се случват и това са големите чудеса, които виждаме около себе си. Бъдете здрави, защото това е едно голямо чудо. Да бъдат обнадеждавани, да намират сили да правят ония неща, за които са мечтали още като малки!“

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Представителите на тези зодии ще се радват на пълни джобове
Пръска сексапил и красота след раздялата
Вижте снимка на Натали Трифонова от първия й учебен ден
Какво беше училището по време на соца?
Днес един от най-популярните у нас американски актьори празнува р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).