Великото българско трио отново излиза на сцената

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:21 / 01.10.2023
878
Те са великото трио на българската музика - Богдана Карадочева, Стефан Димитров и Васил Найденов. Изпълнители на едни от най-големите естрадни хитове у нас, тяхното творчество остава вечно и непреходно. "Докога"

Богдана Карадочева е категорична: Всяко излизане на сцена е вълнение. "Миряна Башева е написала едни от най-хубавите ни песни. Тя е философ, а аз много внимавам какво пея. Работила съм с Маргарита Петкова, Жоро Борисов. Желая на младите успех и късмет, но си пишат сами текстовете, а не са имали достатъчно време да прочетата достатъчно поезия, за да знаят, че една песен е послание", смята тя. 

От своя страна Стефан Димитров смята, че е помъдрял с годините. "Като си минал известно количество години имаш чувството, че си положил огромни усилия за нищо. След 100 години никой няма да се сети кой е бил финансов министър по ваше време, но ще си спомня за певците", посочи той в "На фокус" по Nova. 

Васил Найденов също изрази твърда позиция: "Всички си позволяваме странни волности понякога, но никой не е длъжен на никого. Мнозина си въобразяват, че светът се върти около тях и трябва да ги разбираме. Аз се промених, защото правех на мухата път. Сега вече не прощавам, както на себе си, така и към другите", разкри той.

7 ноември отново ще е музикален празник в България, защото Богдана Карадочева и Стефан Димитров са резервирали зала №1 на НДК за грандиозния им концерт, наречен "Безнадежден случай“.

След като спектакълът отбеляза изключително успешна премиера в Града под тепетата, сега ще зарадва и софиянци. Кралицата на шансона подчертава, че освен нея и Стефан на сцената ще излязат Михаил Белчев, Васил Найденов, Виктор Калев.


Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).