В Бургас идват послания от Вселената

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:45 / 07.07.2010
837
На 9 юли 2010 г. от 18 ч. в бургаската книжарница "Хеликон" писателят Румен Леонидов и акад.проф. Георги Маринов ще представят най-новата книга на изд. "Факел". Това e "Послания от Вселената" от бургазлийките Веселина Петрова и Виктория Богданова, чието призвание е когнитивно-поведенческита психотерапевтика. И двете имат специализация по психодиагностика и кризисна интервенция. От няколко години се занимават с науката соционика, която обяснява защо едни от нас възприемат нещата по един начин, а други не могат да приемат дори и себе си.

Веселина е достига реализацията си благодарение на личния си опит, собствените си наблюдения и медитации. Виктория намира път си при учителя Тора на о.Бали. Той дава на учениците си безценен дар - помага им да отключат енергията ЧИ. Учението се казва Санди мурти. /Неотдавна журналистката от bTV Ани Салич представи филм за това необикновено учение, което за по-повърхностите зрители просто е странно бойно изкуство./ Занимавайки се редовно с духовни практики Веселина и Виктория с изненада откриват, че онова, което силно желаят, само ги намира. Установяват, че привличат всичко, което си мислят, и дори онова, което се страхуват да си помислят.

И двете нееднократно правят успешни експерименти със Закона на привличането. Благодарение на който и двете придобиват способността да разчитат знаците на Вселената - числа, случайните реплики на случайни хора, подсказващи ситуации. Постепенно разчетените от тях послания се разиграват пред очите им, сякаш се намират в театрална зала и предварително познават сюжета на пиесата.

Така се ражда идеята за тази книга. Авторките включват в нея онези методи и техники, които им се струват най-хармонични със Закона на привличането. Той действа върху всички - в зависимост от това, което отдаваме от вътрешния си свят, получаваме същото от външния, от Космоса.

Веселина е родена на 4 март 1970 г., семейна е. има двама сина - на 17 г. и на 8г. Виктория е родена на 27 май 1976 г., семейна е, има също двама сина - на 16г. и на 6г. И двете са завършили специалността социални дейности и консултиране в Бургаския свободен университет. "Послания от Вселената - Пожелай живота си!" е първата им книга.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).