Уникално ревю –спектакъл за Първи юни в Бурга

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:00 / 30.05.2010
626
Блестящо ревю-спектакъл носещо кокетното наименование „Мademoiselle" /Мадмоазел/ подари на бургаските деца младата дизайнерка Нурдживан Димитрова. Дефилето беше посветено на Деня на детето и се проведе на открито - в Морската градина на Бургас. Сцената на „Охлюва" грейна в багри, ритми и радостни усмивки. 10-те представени тоалета очароваха многобройната публика. А малките манекени просто летяха от щастие. За да видят красивия празник сред публиката бяха Ноа и Натан, наследници на бившия президент на Мадагаскар Марк Раваломанана. На детското матине имаше малчугани от десетки селища на региона, включително и възпитаници на ОУ „Отец Паисий" с. Съединение, община Сунгурларе, най-отдалеченият край на Бургаска област. За отличното настроение на всички се погрижи Пламен Каров, който беше вплел по неповторим начин представянето на всеки един от тоалетите с блестящите изяви на възпитаниците на клуб за спортни танци „Бургас 75", мажоретен състав на ЦДГ „Вълшебство", танцова школа „Крис" както и индивидуални изпълнения.

Представената бутикова колекция носеща заглавието „Мademoiselle" беше с нестандартни и едновременно с това практични линии на дрехите, които превръщат всяка една малка госпожица в истинско красиво, пролетно цвете. Двата тоалета за младите господа също грабнаха вниманието на публиката. И за тази поредна модна изява Нурдживан Димитрова беше подбрала цветовете и материите, които най-добре се съчетават с решението на моделите и възрастовата група, за която са предназначени.

Ревюто-спектакъл за най-малките представено на 29 май в Бургас е второ по ред, което Нури Димитрова подготвя за деца. За близо година и половина откакто е на модната сцена и под светлината на прожекторите модна къща „Никол фешън" изнася пред публика пета поред колекция. Всяка следваща е по-добра от предишната и ревюто „Мademoiselle" го потвърди по неоспорим начин.

След края на официалното дефиле организаторите от PR агенция „Имидж Едвъртайзинг" поканиха всички присъстващи деца да се включат в масовите игри, в които неусетно преля шоуто. Всеки един от малчуганите получи подарък от спонсорите „Хляб и хлебни изделия" ЕООД, „Победа" АД и „Кох-и-ноор Хемусмарк" АД. Децата от Дом „Ронкали" - Бургас също не бяха забравени. За тях също имаше лакомства и изделия, с които да нарисуват цветен живота. Такъв какъвто беше той на детския празник подарен от модна къща „Никол фешън" и нейният собственик и управител Нурдживан Димитрова за малки и големи.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Мери Бойс Бенд представят видеото към песента "Здравей" тази вече...
Уил Смит празнува
Сиромахов: Някои хора заслужават уважение, а други – не
Кои са сутрешните практики за контрол на кръвното налягане?
Водеща в bTV: Измина най-трудният и най-самотният месец в живота ...
Милко Калайджиев на 73: Пее легендарни песни и е откривател на на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).