Убийствен дует на Георги Христов и Jonie Falcone тръгна в Европа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:48 / 23.06.2009
785
Убийственият дует, който Георги Христов записа с италианската звезда Jonie Falcone, е първи сингъл в албума й, който вече излезе в Европа. Песента "Hey boy, Hey Girl" е на испански език и ще бъде специален feat. track в предстоящия диск на нашата суперзвезда. Двамата ще запишат песента и на английски.

През юли Георги Христов заминава за Италия, където заедно с младата си колежка ще заснемат клип към актуалния сингъл. Видеото ще се върти по телевизиите на всички испаноговорящи страни и ще звучи също и в ефира на радиостанциите им. Докато Христов е в Италия заедно с Falcone ще направят редица презентации в най-рейтинговите предавания на водещите телевизии в страната. Продуцентите и специалистите в бранша прогнозират, че интересът към дуета ще бъде голям сред ревностните привърженици на модерната и качествена музика.

Със завръщането си от Италия обичаният певец започва концертно турне в страната. Сред големите градове, които ще посети със спектакъла си в разгара на летния сезон, са и морските Варна - на 7 август и Бургас - на 8 август. Звездата ще представи и страхотно шоу в казиното в курортен комплекс „Албена" в този период. Наред с новите си песни и срещите на живо с публиката Жоро подготвя и един специален подарък за най-верните си почитатели. Очакваният с голямо желание филм-концерт за артиста, който ще бъде издаден на DVD, в момента е в монтажен период и ще се появи на пазара непосредствено преди големия му концерт в София през октомври.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).