Търси се първият Мистър Бургас, водещата на конкурса е ясна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:19
286
Първото издание на конкурсът "Мистър Бургас" ще бъде водено от първата "Мис Бургас" – Анелия Дулева, която бе коронована с престижната титла през 2010 година и символиката никак не е случайна. Това разкриват организаторите на дългоочакваното събитие, което ще отбележи дебют в морския град на 22 ноември.

Кастингът на конкурса тече още от началото на годината и желаещите да бъдат първите удостоени с титлата "Мистър Бургас" дават сериозна заявка за силна конкуренция.  Лице на "Мистър Бургас" е носителят на един от най-престижните призове в света на модата "Мистър Планет" – Калоян Буров.

Кастингът продължава до края на месец октомври и всеки желаещ да се запише може да го направи като изпрати снимки, информация за себе си и контакт за обратна връзка на официалната фейсбук страница на "Мистър Бургас".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Девизът му е "Тарикат мъж не писка", а е един от най-мрънкащите у...
Сашо Кадиев не е антиваксър
Всички българи по света ще могат да гледат големия концерт на Лил...
Експерт: Да се прехвърлят всички пари в апартаменти и злато носи ...
Крайно време е гилдията да спре да обижда публиката с евтини пост...
Гледа ли "Биг Брадър" Здравко - първият победител в шоуто?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).