Тридневен празник с BraZZoBraZZie на SPIRIT of Burgas

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:29 / 07.06.2012
737
Тридневен празник за ушите, очите, телата и душите ще предложи на гостите на SPIRIT of Burgas сцена BraZZoBraZZie. Сцената, посветена на богатството, красотата и сладката лудост на духовата музика, е подготвила пъстра, красива и жизнерадостна програма от джаз и суинг, фънк и фюжън, етно и латино, стара градска музика и реге.

Сред имената, които ще се качат на BraZZoBraZZie, са младите фънкари от SOUTHWICK, към които ще се присъедини и очарователната Рут Колева, латино фуриите Tumbaito с Калин Вельов, на които, специално за SPIRIT of Burgas, ще гостува една от световните звезди на съвременната латино музика - Frankie Morales, днешните владетелки на суинга в България - дамското трио Sentimental Swingers, които, заедно с Михаил Йосифов секстет, ще върнат времето 80 години назад, както и оркестърът за разнообразни духови безобразия Brazz ViliDJ.

Сцена BraZZoBraZZie е наследникът на досегашната Jazz & Blues сцена, а виновникът за нейното случване се нарича Брас Асоциация - идейна структура, създадена през 2008 г. от тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов - едни от най-добрите, активни и търсени съвременни духови (и духовити) музиканти в България. Брас Асоциация събира музиканти от различни поколения и с различни музикални търсения, обединени от любовта към духовата музика, които до голяма степен оформят облика на днешната музикална сцена в България.

През февруари тази година Брас Асоциация, заедно с 24/7 Event Company, организира първото издание на първия фестивал за духова музика - BraZZoBraZZie. Посветен на многообразието и неизбежността на духовата музика, тридневният фестивал се радваше на многобройна и страхотна публика, и премина под знака на танците, усмивките и положителните емоции. Тази първична, неподправена радост от живота, BraZZoBraZZie ще пренесе и на SPIRIT of Burgas от 3-ти до 5-ти август.

Програма на сцена BraZZoBraZZie:

3 август:
Mad Dogs
RomaNeno Project
Tumbaito & Frankie Morales
DJ Water Nimph
Sentimental Swingers & Mihail Yossifov Sextet
DJ Water Nimph

4 август:
Da New Generation
Leah Kline Quintet
SOUTHWICK & Рут Колева
Latin DJ
Tumbaito & TBA
Latin DJ

5 август:
Funkallero
Смут и мизерия в Източна Румелия
Манго Дуенде
DJ Oto
Brazz ViliDJ & Friends
DJ Oto


Виж коментарите (1)

Още по темата (33):
06.08.2012 След фестивала градът е чист – утре отварят Централен плаж
05.08.2012 Busta Rhymes: Обещавам ви, че ще се върна! Tinie Tempah: Никога не съм си представял, че ще срещна такава невероятна публика тук!
04.08.2012 Петото издание на Spirit of Burgas започна
03.08.2012 Симеон Дянков със синовете си на Spirit of Burgas
03.08.2012 Специална германска апаратура ще озвучава Spirit-a, до последно правят проби на звука
03.08.2012 Организаторите на Spirit-a: Петото издание на фестивала е най-мащабното, без компромиси с мерките за сигурност
Още новини от Любопитни новини:
Кейт Мидълтън направи първата си публична поява след края на хими...
Днес е подходящ ден да изхвърлите ненужното от дома ви
Денят за всеки според зодията
Родни звезди пропищяха от измама в социалните мрежи
Нова звездна сватба на хоризонта
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).