Три дами и Петър Дочев са водещите на "Преди обед"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:09 / 02.09.2024
1296
Тази есен "Преди обед“ се завръща по bTV с нещо ново, свежо и неочаквано – четирима водещи! Към харизматичния Петър Дочев се присъединяват три невероятни дами, носещи свой собствен почерк, харизма и емоция - Франциска Йорданова, Зейнеб Маджурова и Оля Малинова. 

Те ще споделят със своите гости истории, преживявания и опит, ще разказват за света навън така, както го правят добри приятели. Петър ще задава тон за деня, а неговите "ангели“ – Франциска, Зейнеб и Оля – ще бъдат не само водещи, но и ще приемат предизвикателството да излязат извън студиото, за да открият нови, интересни истории. Така "Преди обед“ ще се превърне в истинско предаване в движение, което ще се променя с всяко издание и ще носи неочаквани емоции, но ще остане вярно на своята мисия да информира, развлича, вдъхновява и свързва хората.

"За мен "Преди обед" е истинско предизвикателство, за да намеря верния тон към тв аудитория. Телевизията не е непозната зона, но влизайки в ролята на водеща и репортер ще търся път към всеки зрител, защото днес добрата телевизия би трябвало да е като стар приятел", разказва Франциска Йорданова.

"Не съм предполагала, че един ден ще изгрея на малкия екран. Обичам да разсмивам хората и вярвам, че е дошъл моментът да се срещнем, опознаем, влюбим и да се посмеем заедно", не крие вълнението си Оля Малинова.

"Преди обед" е изкушение, на което не можах да устоя. Харесвам формата, защото по интелигентен и достъпен начин разговаря със своята публика, дава полезна информация и среща зрителите с вълнуващи личности", споделя емоционално Зейнеб.

"Телевизията е движение. Харесвам програми, които не стъпват на клишета, а имат смелостта да се развиват, променят, грешат пред своите зрители. Само с откритост, смислени теми и гости, емоция и доверие може да държиш аудиторията. Щастлив съм, че през годините "Преди обед" създаде своя лоялна аудитория, която продължава да очаква интересно, смислено и любопитно съдържание. Новите лица покриват очакванията ми за умни и будни личности!", разкрива Жоро Тошев преди старта на новия сезон.

"Преди обед" ще продължава да пътува по света, да среща зрителите си с известни и неизвестни вдъхновяващи личности, да търси добрия пример, вкусната и здравословна храна, неочакваните решения за дома, градината, домашните любимци, ще бъде на места, където се случват интересни събития, ще бъде в крак с модата, най-интересното в киното, ще променя не само хора, но и съдби.

Гледайте "Преди обед“ всеки делничен ден от 2 септември, 9:30 часа по bTV.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5974):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
07.09.2024 Къци Вапцаров с доста черен хумор: Като умра...
Още новини от Любопитни новини:
Освен на Камелия Джокович направи страхотна реклама и на Бургас
Диспенсерите за вода са развъдник на бактерии!
Преди да си отиде кралица Елизабет е писала писма до двама любими...
И Нешка Робева се изказа за Джокович и "Луда по тебе"
Зейнеб се появи потресаваща в ефир. Зрители: Гугутка
Шофьори зареждат гориво само в следобедните часове, ето защо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).