Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Това са причините мъжете да се страхуват да сключат брак
Автор: Екип Burgas24.bg 15:25 / 02.08.2024Коментари (1)1227
©
Мъжете, макар и да са по-силният пол, също имат доста различни страхове, особено когато става въпрос за сключване на брак.

Ето и кои са най-често срещаните страхове на мъжете, заради които те могат да избягват брака много дълго време дори с видимо любима жена.

1. Той се страхува, че след сватбата жената ще се промени към по-лошо и ще има много по-малко секс

Мъжът може вече да е чул много истории от женени приятели за това как една жена след сватбата се е превърнала в истинска "лисица“. И как сега има постоянно главоболие, така че мъжът ще трябва да забрави за секса като цяло. Необвързаният мъж се страхува и него да не го застигне същата участ. Въпреки че всичко, което е необходимо, за да не се случи това, е просто да отделя на жена си повече внимание, помощ в отглеждането на децата и любов.

2. Страхува се да не направи грешен избор

Да, човекът може просто да се страхува, че не сте неговата съдба и затова той мисли и ви наблюдава толкова дълго. Разбира се, това е неприятно, но винаги можете сами да решите дали да останете, или не в такава връзка, ако случаят е такъв.

3. Страхува се да не загуби свободата и собственото си пространство,

времето и възможността да се вижда с приятелите. За един мъж това е много важно и той много се страхува да не загуби всичко това. Особено ако вече, дори сега, без да сте се оженили, жената непрекъснато му намеква, че прекарва твърде много време с приятели и твърде малко с нея.

След сватбата вашите претенции могат само да се засилят, а той изобщо не иска това. В края на краищата приятелите също са важна част от неговия живот, а и собственото му пространство и лично време са необходимост на всеки нормален човек.

4. Страхува се да не загуби ергенския си живот,

при който сам се справя толкова добре. Ако този мъж има също така и много самотни приятели, ако обича да е сам, ако се справя отлично с ежедневието, тоест с готвенето и чистенето и т.н. или просто може да наеме специално обучен човек за това, тогава разбираемо е, че ще е напълно доволен от всичко, че се страхува да промени нещо и да загуби комфорта си. В края на краищата все още не се знае как ще бъде всичко там – в брака.

5. Той се страхува, че ако нещо се обърка с вас и в крайна сметка се разделите,

тогава жената ще го отлюспи като клечка и дори ще му забрани да вижда децата си. Много мъже наистина са доста уплашени от тази перспектива. И въпреки че, разбира се, не е много романтично да мислите за развод, без все още да сте се оженили, много мъже искат по някакъв начин да се защитят от подобен сценарий. Затова мислят предварително, така че по-късно, както казват, да не излезе глупакът във връзката.

6. Страхува се, че ще започнете да му изневерявате

и това не само ще удари по самочувствието му, но и ще го постави в далеч не най-добрата светлина пред приятелите му. Да, той не иска да губи уважението на приятелите си. Той не иска да губи авторитет сред тях и затова се страхува от всичко това. Такъв развой на връзката просто може наистина да нарани самочувствието му. А предателството на жената може просто да разбие сърцето му, ако той наистина я е обичал много. Изобщо не иска да му се случи такова нещо и следователно се презастрахова.

Въпреки това, ако един мъж иска да бъде с вас, той най-много ще се страхува само от едно нещо - да не ви загуби. Тогава всичките му други страхове просто ще избледнеят на заден план и той ще се ожени за вас с голямо удоволствие. Затова, момичета, изчакайте да срещнете точно такъв мъж. Няма смисъл да се раздавате за други, предава Woman.bg.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 02.08.2024 г.
0
 
 
,,Кое е бъдеще време на глагола женя се?,, Отговор:,, Развеждам се.,,
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: