Тони Димитрова: Обичах чудовище!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:46 / 26.10.2023
4759
Тони Димитрова за повреден път взриви социалните мрежи със скандални разкрития от личния си живот. Бургаската Бони Тейлър изненадващо сподели, че е имала любовна връзка с насилник. Певицата успокои, че самата тя не е била тормозена от въпросния мъж, като за момента реши да запази името му в тайна, но коментира пред почитателите си, че някой ден може би ще събере сили, за да разкаже покъртителната история с най-малки подробности. Повод за излиянията на Тони станаха зачестилите напоследък случаи на насилие над жени и животни, пише "Ретро".

Изпълнителката на "Ах, морето“ винаги е била защитник на онеправданите и не се притеснява да изразява мнението си свободно по всякакви обществено важни въпроси и казуси. Този път естрадната звезда се ужасила от пореден случай на насилие над кученце, което е починало. Историята я провокирала да разкаже своя лош спомен.

"Някога обичах един човек. До днес се чудя защо? Синът му доведе едно черно бездомно куче. И го искаше. Подкрепих го. Кучето живееше при тях известно време, не беше научено на нищо и се изпишка няколко пъти в апартамента им. И този, когото обичах, го пребиваше от бой! И тогава разбрах, че обичам чудовище! И всичко свърши още тогава в мен! Някой ден ще разкажа!“, написа Тони Димитрова. Самата тя отглежда в дома си кученце, прибрано от улицата. Последните няколко години гласовитата бургазлийка отказва да споделя подробности за любовния си живот, след като преживя няколко скандални и драматични раздели. Последната й публична връзка беше по-младия от нея музикант Иван Ченов, с когото скъсаха с обиди, а към днешна дата той вече има нова жена до себе си и пребивава в Швейцария.

"Има неща и хора, които, ако можех да върна времето, не бих си ги причинила! Но няма такава; гума, затова съм си наложила да ги помня като бивши човеци. Ама те са пренебрежимо малко и не ми занимават мислите“, коментира неотдавна по адрес на бившия си Тони.

Преди време тя намекна, че докато са били заедно, Иван й е свалял звезди, а тя е била наивна и му е вярвала безпрекословно, а той се е възползвал от доверието й и я е мамел. Беше от наивност и глупост. Вече не бих се втурнала така безпаметно в каквото и да е“, категорична е Тони, която е затворила сърцето си за мъже и сега се радва на новите си пориви в музиката. В началото на годината се заговори, че имала любовна афера с лекар, но по-късно тя разсея слуховете и уточни, че двамата са само добри приятели, а въпросният доктор имал семейство.

Сред големите несполуки в личния живот на бургаската прима е и брачното фиаско с бащата на дъщеря й Магдалена, която е студентка и учи за криминалист. Двамата дълги години се караха публично, а Тони го обвиняваше, че не се грижи достатъчно за тяхната обща наследница. Към днешна дата Маги е голяма и самостоятелна млада дама, а майка й и баща й не поддържат контакт.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).