Тези индивиди се борят за участие в "Биг Брадър"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:29 / 17.09.2024
672
Дългоочакваният старт на завърналото се наскоро емблематично риалити шоу "Биг Брадър" явно ще е като гръм от ясно небе, съдейки по кастинга и някои от образите, които скоро ще прекрачат прага на най-известната къща у нас.

В рамките на 3 седмици 12 кандидати ще се борят за зрителското внимание в социалните мрежи, и всяка седмица ще печели само 1, докато на финала не остане този, който ще влезе в Къщата!

Оказа се, че и зрителите имат думата за новите попълнения в шоуто, а от това, което ще видите в следващите видеа, не ви гарантираме, че ще останете равнодушни. Не и този път! Не и при подобни взривоопасни комбинации!

Първият, който се бори за влизане в голямата игра, е Севдалин.

"Спал съм с мъже, но съм изключително голям хомофоб. Хората, които ме познават изключително добре, ми казват, че аз не съм човек и съм абсолютен психопат до мозъка на костите си, и психар.

Сериен убиец исках да стана като малък, винаги, когато ме питаха. Не станах за съжаление. Крайно консервативен съм, не съм свръх религиозен, не спазвам пости и прочее", гласи малка част от представянето му в мрежата.

А коментарите, както тук, така и след останалите визитки, оставяме на вас!

Следващият, Александър, пък признава, че "не е гадно един бивол да те олиже, гадно е, ако те настъпи, тогава боли много." Той е биволар. Добавя още:

"По принцип моите биволици нямат имена, но като бях по-малък, си тръгна, например Стефка, после стана Стефка 1,2,3 и така станаха до 300... Ако намеря любовта в "Биг Брадър", ще ви поканя на сватбата".

Силвия пък признава, че иска да влезе в "Биг Брадър", защото иска да стане известна една нейна теория - "За светлинния човек и за това, че човек е абсолютна светлина, може да усвоява светлината от всички енергийни източници, стига да поиска".

"Светлината ме изпълва с любов, светлината лекува тялото ми, изпълвам тялото си със светлина, цялото ми тяло е светлина. Аз съм чиста кристална светлина", признава още тя. И добавя още малко в аванс:

"Гърленото пеене е уникален метод за отключване на сетивата. Едно от най-интересните неща, които разбрах за гърленото пеене, е, че човек може да влезе в състояние на... както се казва, когато се е напушил с няколко цигари само с една "М".

Ако Бо е участникът, който изберат зрителите, то трябва да е ясно следното: "Аз съм девствен! В сексуален план е пълен застой", казва младежът, който уточнява, че се занимава професионално с моделство, на 20 години е, родом от София, пише "Блиц".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1326):
19.09.2024 Мелания Тръмп застана гордо зад голите си снимки
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Дарина Павлова доста се поглези
19.09.2024 Емрах се похвали
19.09.2024 Зейнеб се появи потресаваща в ефир. Зрители: Гугутка
Още новини от Любопитни новини:
Мистериозни вибрации са разтърсили земята в продължение на 9 дни
Освен на Камелия Джокович направи страхотна реклама и на Бургас
Диспенсерите за вода са развъдник на бактерии!
Преди да си отиде кралица Елизабет е писала писма до двама любими...
И Нешка Робева се изказа за Джокович и "Луда по тебе"
Зейнеб се появи потресаваща в ефир. Зрители: Гугутка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).