Талантлива дизайнерка реди първа самостоятелна изложба

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:37 / 18.03.2010
847
На 19 март /петък/ от 18.30 часа в Бургаската художествена галерия „Петко Задгорски" /ул. „Митрополит Симеон" 24/ ще бъде открита първата самостоятелна изложба - живопис на младата авторка Роси Забунова в родния й Бургас и в страната.

От 1995 до 2008 г. Роси Забунова живее и твори в Йоханесбург, Южна Африка, където се занимава с моден дизайн и работи с успех за престижните марки „Rip torn" и „Strange love". Създава собствена дизайнерска марка „Blackcat" и взима участия в Седмица на модата и популярния моден канал „Fashion TV".

През същото това време младата дизайнерка продължава да рисува. Има редица успешни самостоятелни изложби и участия в почти всички изложби и фестивали, случващи се по време на пребиваването на Роси Забунова в Йоханесбург.

Това е първата самостоятелна изложба на в родния Бургас на Роси Забунова, която има няколко участия в съвместни бургаски изложби досега. Експозицията от атрактивни платна ще остане в БХГ до 8 април. До края на годината амбициозната дизайнерка има планувани изложби още в София и Лондон.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Известна опроверга спекулации по неин адрес
Знаете ли какво е чуфата?
Имат над 30 година брак, но за първи път излизат заедно на този т...
Есенните плодове и зеленчуци ще ви донесат не само здраве, но и п...
Морските курорти отстъпват на есента и планините
Как да разберем, че суджукът е готов?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).