Световноизвестен индийски лечител гостува в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
07:25 / 12.11.2010
1326
Свами Джотирмая е световно известен лечител от Индия. Стотици хиляди хора по цял свят са изпитали чудотворно изцеление на трудно лечими и неизлечими болести. Свидетелство за това са безкрайните опашки от хора, които чакат, за да получат помощта му. Израстнал в християнско семейство той е първият заместник и един от най-близките последователи на Шри Шри Рави Шанкар - основател на Фондация "Изкуството да живееш". Лечебната сесия с индийския лечител Свами Джотирмая ще се проведе в Бургас днес във фоайето на Бургаска опера от 17.00 часа до 21.00 часа. Входът е свободен.

Фондация "Изкуството да живееш" е една от най-големите образователни и хуманитарни неправителствени организации в света. Тя има специален консултативен статут към Икономическия и обществен съвет (ECOSOC) на ООН и работи в тясно сътрудничество със Световната здравна организация (WHO).

Лечебните сесии в София и Стара Загора бяха посетени от близо 2000 души, а Свами Джотирмая лекуваше хората в продължение на 7 часа в София. Мнозина, посетили лечебната сесия на Свами Джотирмая през месец август тази година в София, се върнаха и този път, като споделиха, че са се излекували от болести като астма, депресия, болки в кръста, бъбреци и други.

Поради огромния интерес на хора от цялата страна Свами Джотирмая се съгласи да отложи курса по медитация в София, за да може да помогне на хора от всички краища на България. България е първата европейска страна, която е удостоена с честта да посрещне Свами Джотирмая. Да помага на хората е негова мисия и той го прави напълно безвъзмездно.

След Бургас Свами Джотирмая ще посети също градовете Шумен, Велико Търново и Габрово.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).