Сурови глоби или затвор за секс на плажа в много страни, у нас - само порицание

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (11)
11:02 / 31.07.2012
1228
В разгара на летния сезон някои са на почивка, за да открият своята половина, а други, които са обвързани, да възвърнат романтиката в своите отношения или да разнообразят връзката си с дългогодишния партньор. И в двата случая не може да мине без секс на плажа. Това обаче е колкото приятно, толкова и опасно. В много страни през това лято са наложени сурови глоби именно за тези, които са решили да се наслаждават един на друг по плажовете.

Най-строгите закони срещу секс на обществени места са наложени в мюсюлманските страни, включително ОАЕ, Египет и Малдивите, където туристите ги грозят до десет години затвор. В Румъния - седем години, а в Италия и Гърция за секс на публично място едва две години. Във Франция подобни шеги са заплашени от глоба до 15 хиляди евро или затвор до една година.

В Турция за секс на плажа ще бъдете принудени да платите 200 евро или да отидете в затвора за няколко месеца. В Испания за това ще платите до 7 хиляди евро, а в Тайланд - 200 евро.

Най-сигурно е да правите секс по бреговете на България, Ямайка, Финландия, където такова престъпление може да понесете единствено порицание от органите на реда.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (11)
Още новини от Любопитни новини:
Кейт Мидълтън направи първата си публична поява след края на хими...
Днес е подходящ ден да изхвърлите ненужното от дома ви
Денят за всеки според зодията
Родни звезди пропищяха от измама в социалните мрежи
Нова звездна сватба на хоризонта
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).