Съпругът на Серина Уилямс е диагностициран

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:40 / 20.07.2024
1491
Съпругът на Серина Уилямс, Алексис Оханян, е диагностициран с лаймска болест. 41-годишният основател на Reddit сподели здравните новини чрез X във вторник: "Направих пълен набор от здравни сканирания, тестове и т. н. и разбрах, че имам лаймска болест“, написа той, цитира "tialoto.bg".

Бащата на две деца добави, че резултатите са "диви“, тъй като той не се чувства болен "за щастие“. Оханян призна, че е изненадан от новината. Според клиниката Mayo лаймската болест се причинява от бактерия борелия и хората обикновено я получават от ухапване от заразен кърлеж.

Ранните симптоми могат да включват висока температура, главоболие, умора и мускулни болки. Ако не се лекува, симптомите могат да станат по-сериозни и да включват мускулна слабост, изтръпване и загуба на зрение. 

По-нататък бизнесменът каза на феновете си, че е шокиран от диагнозата, тъй като е прекарал "толкова малко време в пустинята и на североизток“, където лаймската болест е най-разпространена.

"Имам любим човек, който имаше лаймска болест преди няколко години и показа много симптоми и т. н. и просто не можеше да разбере какво му е, докато не го тестваха за това и след това го откриха и излекуваха успешно“, добави той.

След това Оханян посъветва своите 500 хиляди последователи в платформата да потърсят професионална медицинска помощ, ако искат да се изследват за лаймска болест.

Алексис е женен за легендата на тениса Серина Уилямс от 2017 г. Двамата са родители на две дъщери – Алексис Олимпия (6) и Адира, която навършва една годинка през август.

"Както и да е, ще пия някои антибиотици“, завърши публикацията си закачливо Оханян.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1326):
19.09.2024 Мелания Тръмп застана гордо зад голите си снимки
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Дарина Павлова доста се поглези
19.09.2024 Емрах се похвали
19.09.2024 Зейнеб се появи потресаваща в ефир. Зрители: Гугутка
Още новини от Любопитни новини:
Мистериозни вибрации са разтърсили земята в продължение на 9 дни
Освен на Камелия Джокович направи страхотна реклама и на Бургас
Диспенсерите за вода са развъдник на бактерии!
Преди да си отиде кралица Елизабет е писала писма до двама любими...
И Нешка Робева се изказа за Джокович и "Луда по тебе"
Зейнеб се появи потресаваща в ефир. Зрители: Гугутка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).