Стюардеса разкри как да получите безплатни билети за първа класа

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
15:30 / 30.09.2024
288
Професионалните съвети на стюардесите, които помагат на пътниците да увеличат шансовете си да бъдат избрани за безплатни полети в първа класа, станаха "вайръл" в социалните медии в последните месеци.

"Не казвайте на никого, но има много начини, по които можете да получите безплатно пътуване в първа класа", призна Сиера Мист, стюардеса и инфлуенсър в пътуванията.

Първият и "най-лесен" съвет на Мистсе основава на златното правило - "просто бъдете любезни към екипажа и най-вече към стюардесите".

"Чудесата, които можем да направим, ако ни дадат безплатна напитка или торба шоколадови бонбони", предложи тя, добавяйки, че стюардесите като нея работят по 14 часа или повече на ден - "и дори нямат време да отидат да вземат малко храна".

Друга причина за разместването на седалките в самолета към първа класа може да бъде въпрос на мерки и теглилки, като се има предвид, че повечето самолети са най-тежки отзад. "Ако трябва да преместим хората отпред, откъде мислите, че ще ги вземем?"

Третата насока е свързана с профила на пътниците.

Пътниците, които първи реагират – и успяват да предадат информация на екипажа по време на полет – може да бъдат преместени в началото на опашката, за да приложат животоспасяващите си умения по време на спешен случай.

"Дори и да не можем да ви преместим до първа класа, ние винаги ще се опитаме да ви поставим в редицата на изхода - където имате повече място за краката - така че да можете да реагирате по-бързо, ако се нуждаем от вашата помощ по време на спешност," добави пред New York Post Мист.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-великите си отиде от този свят едва на 58 години
Майка на пет и баба на трима се бори за "Биг Брадър"
Как ще реагирате, ако неоновите цветове и големите подплънки на б...
Водещи на bTV се захапаха в ефир
Терапевт разби мита, че зеленият чай и колагенът ще ни подмладят
Почина актьор от "Ченгето от Бевърли Хилс"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).