"Стига злоба" е името на новия видеоклип от лагера на GGP

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:10 / 26.07.2010
606
През 21-ви век стресът и негативните емоции са взели предел в съзнанието на много голяма част от младите хора. Дали породени от световната икономическа криза или просто от трудното им ежедневие, това рефлектира върху техните взаимоотношения и развитие. Младите са тези, които трябва да бъдат подкрепяни и да бъде обърнато внимание на тяхното мнение и амбиция за успех.

"Има много неща, които искам да постигна в живота си и искам да стимулирам мойте приятели да се борят и да се развиват, както правя аз самият" - коментира Веселин Вълканов (Otrovata), който участва в "СТИГА ЗЛОБА" - новото видео на лейбъла Gangsta Gangsta PRODUCTION. Той е едва на 15 години, но вече набира скорост сред родните музикални класации, наред с утвърдените си колеги. От Gangsta Gangsta PRODUCTION се обединиха около идеята да ангажират почитателите си да мислят позитивно и да бъдат амбициозни и толерантни. Във видеото, дело на бургаския режисьор Даниел Недялков, артистите предвождани от родната рап-звезда Lamoza налагат тезата, че младите трябва да се подкрепят помежду си и мнението им да бъде чуто и зачитано от обществото. Клипът "Стига Злоба" е заснет в гр. Бургас и е реализирано с изключителната подкрепа на Сдружение "Младежки Глас".

"Много хора възприемат младите като свой врагове заради тяхната амбиция и желание за развитие или подценяват качествата им, заради възрастта. Това отношение не се толелира от младежкото общество и точно това може да чуете в лириките ми" - коментира Милен Димитров (Ryan G) от лейбъла G.G.P.

Миналата седмица лейбълът Gangsta Gangsta PRODUCTION издаде сборен албум с 112 от най-успешните си хитови продукции. Албумът "G.G.P. Classic Hits 2000-2010" се радва на огромен интерес, а поради затрудненото финансово състояние на феновете той е пуснат за безплатно теглене в Интернет пространството.

Видеоклипът "Стига Злоба" и новия албум на Gangsta Gangsta PRODUCTION може да намерите на официалния им сайт на адрес: www.ggp4life.tk


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).