Стана ясно дали Емануела и Елвиса са се събрали

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:11 / 10.10.2023
659
Не сме се събрали с Елвиса, каза пред "Телеграф“ певицата Емануела. Тя добави, че ако това се случи, първа ще излезе и ще го съобщи.

Романс

Видеоклип как участникът от "Игри на волята" Мартин Николов, с прякор Елвиса, награбва фолкфурията Емануела в столична дискотека обиколи мрежата. В него двамата са заедно, а той нежно я прегръща, като дори се навежда и целува корема й. Това предизвика вълна от коментари в мрежата, че двойката отново е заедно, а Емануела дори е бременна. Видеото с любовната сцена се завъртя първо в Тик-Ток, а после обиколи всички социални мрежи, като авторът му твърди, че любовната заигравка е от последния уикенд. "По всичко личи, че видеото, в което разменят прегръдки и целувки, наистина е актуално, тъй като за фон върви най-новата песен на Емануела, а парчето излезе едва преди десетина дни“, коментират потребители в интернет.

Рейтинг

"Клипчето е старо, а някой очевидно се опитва да трупа на наш гръб гледания и рейтинг“, обясни още певицата. Като не пожела да коментира какви са отношенията й с бизнесмена към момента.

Припомняме, че бизнесменът и певицата имаха бурна 6-годишна връзка, която приключи преди няколко месеца. Само преди дни пък при отговори на въпроси в Instagram Елвиса даде да се разбере, че романсът му с Емануела е затворена книга. Междувременно красавицата с изумрудени очи се сдуши с миската Моника, която се изпокара с Мартин в сезон 5 на "Игри на волята".

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).