След много години: Актриса от "Приятели" съжали, че е участвала в известния сериал

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
23:19 / 27.10.2023
1296
Вече почти на 60, бившата приятелка на Джоуи от "Приятели" Ел Макферсън накара феновете да се захласнат по външния ѝ вид в скорошно интервю. Говорейки за миналото, те се оказа, че е сред малкото гостуващи звезди, които съжаляват за участието си в популярния ситком.

В предаването This Morning на ITV супермоделът сподели, че не е била готова за подобен тип слава и не е очаквала, че сериалът ще бъде популярен толкова години по-късно. Но въпреки не особено положителното си преживяване, тя никога не е имала против целувката си с Мат Лебланк в сериала.

Ел Макферсън е популярна преди всичко като модел, но има и някои забележителни роли в Холивуд - като тази в "Батман и Робин". И все пак нито едно от участията ѝ не е толкова запомнящо се, колкото това в "Приятели". Тя се превъплъщава в ролята на Джанин Лекруа, съквартирантка на Джоу, като участва в пет епизода между 1999 и 2000 г.

"Ако знаех колко популярен е сериалът в САЩ или колко дълго ще бъде показван по телевизията, може би нямаше да приема ролята", казва Макферсън и добавя, че приятелите на малкия ѝ син мислят, че тя все още участва в шоуто. "Те не са разбрали, че това е станало преди почти 20 години", допълва моделът.

Въпреки успехите си в киното, Ел никога не се отказва от ролята си на модел. Дори и с днешна дата тя се справя чудесно и кара феновете да говорят за неостаряващия ѝ външен вид. По време на интервюто за This Morning водещите подчертаха факта, че Макферсън е в света на модната индустрия от пет десетилетия. А звездата отговори, че е започнала заради финансовата независимост, но впоследствие това се е превърнало в нейна съдба.

"Беше прекрасен начин за постигане на целите ми, защото освен, че станах независима, имах възможност и да пътувам много, нещо, което винаги съм искала."

Ел Макферсън се изказа положително и за това как се променя индустрията в днешно време, в сравнение с годините на нейния разцвет. Тя определя като голямо предимство наличието на социалните медии, чрез които начинаещите модели могат да популяризират имената си. И да са близо до своите почитатели.

"В миналото колкото по-дистанциран от публиката бе един модел, толкова по-голям беше успехът му, така получаваше своя иконичен статус. А днес е точно обратното."

Все пак Ел Макферсън няма основания да се оплаче от липса на успех - с каквото и да се захване. Предвид богатата ѝ история и в телевизията, и като модел, тя има впечатляващо нетно състояние, оценявано на 95 милиона долара, уточняват от The Things.

Виж коментарите (2)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).