Скоро се разведе отново: Той има седем деца от три жени

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:16 / 02.10.2023
656
Миналата седмица стана ясно, че разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер е вече финализиран, след като двамата в крайна сметка са успели да постигнат споразумение. Тази новина дойде изненадващо предвид всички разменени обвинения и несъответствия в исканията на вече бившите, както и на техните адвокати.

Според Daily Mail споразумението е постигнато с редица компромиси от страна на дизейнерката. Очевидно тя съвсем се е отказала да предявява претенции, след като по-рано този месец съдът не уважи искането й за шестцифрена месечна издръжка за всяко дете и вместо това отреди сумата да бъде 63 хиляди долара на дете.

По време на бракоразводното дело често се споменаваха тримата наследници на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер, които са все още непълнолетни. Това, което обаче може и да не знаем за актьора е, че той има и още четири деца от свои две предишни връзки.

Пътищата на Костнър и Баумгартнер всъщност се пресичат за първи път, когато тя е едва на 18 години, а Костнър е още женен за първата си съпруга Синди Силва. След като се развежда за първи път през 1994 г., Кевин Костнър започва да се среща с Кристин Баумгартнер чак през 2003 г., когато вече има четири деца. Затова и връзката на двамата не започва гладко - той не желае да има повече деца, докато тя настоява за това. Впоследствие двамата се женят през 2004 г. и им се раждат три деца.

Нека обаче върнем лентата още малко назад и видим какво знаем за всички седем наследници на Кевин Костнър.

Ани (39 г.)

Най-голямото дете на актьора от брака му със Синди Силва е момиче - Ани. През 90-те години тя се снима в няколко филма, но в крайна сметка започва да се занимава повече с продуцентство. Документалните филми с кауза са ѝ много присърце и през 2014 г. става съосновател на Sound Off Films. Две години след това се омъжва за Дани Кокс, който е лекар. Пред Huffington Post Кевин Костнър споделя с гордост за първородната си дъщеря, че е завършила престижния университет "Браун" и е много отдадена на работата си.

Лили (37 г.)

Лили е второ дете и втора дъщеря за Кевин Костнър и Синди Силва. Подобно на по-голямата си сестра, и тя започва да се занимава с актьорско майсторство, но за разлика от нея след това не се насочва към продуцентство, а към музика, макар и не професионално. "Лили е невероятна певица и текстописец. Тя може да стане наистина огромна звезда, ако поиска, но не съм сигурен, че това е желанието ѝ", споделя актьорът.

Джо (35 г.)

Синът на Кевин Костнър и Синди Силва също се снима във филми като дете, подобно на двете си по-големи сестри. Сега обаче и той е музикант. По думите на баща му той е наистина стабилен човек със също толкова стабилен приятелски кръг.

"Наистина можеш да прецениш колко добре се е справил в живота по това колко качествени са приятелите му и как ги е задържал", казва Кевин Костнър отново в интервюто си за Huffington Post.

Лиъм (27 г.)

Той е единственото дете на актьора от връзката му с Бриджит Руни, която сега е омъжена за Бил Кох. Лиъм е роден през 1996 г. и до днес предпочита да стои далеч от светлината на прожекторите.

Кейдън (16 г.)

Момчето е първото дете на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер, което се ражда три години след като двамата сключват брак. Актьорът казва за сина си, че е "добър по-голям брат", обича да е активен и има приключенски дух.

Хейс (14 г.)

Той е с по-малко от две години по-малък от брат си Кейдън, а за него Кевин Костнър е признавал, че невинаги му е било лесно да е средното дете в семейството.

Грейс (13 г.)

През 2010 г. се ражда и най-малкото дете на актьора от Кристин Баумгартнер - дъщеричката им Грейс. За нея пък той споделя, че се интересува от съвсем нормални момичешки неща и обича "да шие и танцува", пише Entertainment Tonight.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).