Сияна Йорданова: Връщам короната на "Мисис Баба"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:46 / 09.08.2023
927
Сияна Йорданова, която бе избрана за Мисис Баба през януари тази година, едва ли е очаквала, че само седем месеца по-късно тази титла ще й донесе толкова главоболия. Варненката бе забъркана в скандал, предизвикан от организаторката на конкурса Меги Савова.

Притежателката на марката "Мисис Баба“ обвини Сияна, че се е явила на своя глава на конкурса "Елит трансконтинентал Европа“ в Унгария, без да я информира. За нея било предвидено да участва на съвсем друг форум, който се провежда в Гибралтар.

Но тъй като варненката била подписала декларация и не спазила поставените условия - по тази причина й се отнема титлата. Самата Савова твърди, че Сияна просто си е търсила "своите пет минути слава“ и тя й ги била дала през януари, когато я удостоила с "Мисис Баба“. Потърсихме за коментар носителката на титлата, за да разберем дали е готова да върне короната и успя ли все пак да се зарадва на успеха, който постигна в Унгария?

"Явих се на конкурса и бях щастлива от това, което ми се случи в Будапеща - призна Сияна. - Сама си финансирах участието и спечелих първото място в една от четирите категории - "45+“. Горда съм и че мои картини участваха в благотворителен търг и бяха откупени. Но когато се прибрах в България, още на летището г-жа Меги Савова ми се обади по телефона. Говорих с нея близо час, независимо че ме чакаха репортери от Нова телевизия за интервю. Те стояха отстрани, докато разговарях в колата. Бях толкова разстроена от казаното от г-жа Савова, че се разплаках. Почти целият ни разговор беше неин монолог. Но не искам да я цитирам. Въобще не очаквах такава реакция от нея. Повярвайте ми, не съм си търсила "моите 5 минути слава“, както твърди тя. Г-жа Савова ми даде право на избор да реша какво да правя и коя корона да избера - тази на "Мисис Баба“ или другата, от конкурса "Елит трансконтинентал Европа“, получена в Унгария. Й аз взех моето решение. Щом някой смята, че не заслужавам короната на "Мисис Баба“, ще я върна. Без нея аз няма да стана различен човек. Нямам никакво желание да водя битки. Аз съм миролюбива и мога да кажа, че по никакъв начин не омаловажавам това, което прави г-жа Савова, и усилията й, които полага за пострадалите жени от домашно насилие. Но трябва да уточня още нещо - нямам договор с г-жа Меги Савова и на мен не ми е разяснено какво мога и какво не мога. Що се отнася до тази декларация, за която тя твърди, възможно е в суматохата преди конкурса "Мисис Баба“ да съм я подписала. Но наистина не помня. Дори не знаех, че ще се явявам на световен конкурс в Гибралтар. Разбрах го едва когато г-жа Савова ми се обади по телефона на летището.“

Сега Сияна се е отдала изцяло на своето любимо занимание - рисуването и ваенето на скулптури. Предстои й да се яви на световен конкурс в Атланта, САЩ, където ще представи Европа. Надява се да намери и нужните средства за участието си, защото ще са й необходими спонсори, пише Филтър.

А у нас пък на нейно място ще се избира нова Мисис Баба. Дано само над главата й не надвиснат черни облаци...

Виж коментарите (0)

Още по темата (5979):
16.10.2024 Да станеш баща на 83: Книгата на Ал Пачино е начин синът му да научи повече за актьора
14.10.2024 Журналист: Бионсе има повече кръв по ръцете си от Пъф Деди
09.10.2024 Най-известният брадър в България: Мъчно ми е, че не ме поканиха в студиото за първия епизод
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
Още новини от Любопитни новини:
Култов сериал се завръща
Над 3000 нови думи има в българския език
Слави трябва да почерпи днес
Съвети как да спасим дрехите си от молците
Проблеми за едни, щастие за други. Ето какво вещаят звездите за д...
Гери Малкоданска се завръща с нов тв проект


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).