Силвена Роу: Издържах мъжа си 20 години!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:33
254
Силвена Роу 20 години е издържала мъжа си и цялото си семейство. Това сподели преди дни самата готвачка, разказвайки за живота си. Много хора подозират, че тя се е омъжила млада с цел да замине за Англия заедно със съпруга си – англичанин. Оказва се обаче, че във финансов план той е имал по-голям късмет с нея, отколкото тя – с него.

"Не се омъжих, за да съм в Англия, мъжът ми е много красив, мил и грижовен", разказа Силвена Роу по NOVA. Тя изненада феновете си с признание, че цялото й семейство дълги години е разчитало на нея за своята издръжка. "Коя друга жена ще издържа 20 години мъжа си и цялото си семейство? И го почитам, и си го обичам! Защото той си е моят мъж! Коя друга ще го направи? Няма такава!", разгорещява се Силвена.

Тя дължала успеха си не на своя мъж, а на самата себе си, защото била открила своята силна страна и заложила на нея в живота си. А силната й страна е кулинарията. "Никой не може да готви като мен!", убедена е Силвена.

Тя даже има прозрения за миналия си живот: "Мисля, че съм била наложница на Сюлейман Великолепни!". На опита от това свое предишно прераждане, за което е убедена, че се е състояло, тя смята, че дължи уменията си в кухнята – омайвала е султана със сладкиши, затова сега шейховете в Дубай губят ума и дума, като попаднат в неин ресторант.

Тя е категорична, че мъжете имат само две страсти: храната и секса. "Аз съм много добра и в двете", смята госпожата.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1806):
15.10.2024 Принц Уилям спечели сърцето на Тейлър Суифт
15.10.2024 Гущерова: Показах дъщеря си за пръв и последен път
15.10.2024 Митко Президента пее "Назад, назад, моме Калино" в САЩ и твърди, че за няколко часа изкарва между 700 и 800 долара
15.10.2024 Наталия Симеонова: Бях много потънала
15.10.2024 Бачорски на косъм: За една секунда ми изтръпна животът и нищо друго нямаше смисъл!
15.10.2024 Знаете ли истинското име на принц Хари?
Още новини от Любопитни новини:
Ето какво ще гледаме на "Синелибри 2024" в Бургас
WordPress е пред колапс
Паркет или висококачествен ламинат: Какво да изберем за настилка ...
Наш евродепутат се стопи
Защо повечето кучешки имена съдържат буквата "Р"?
Яна Маринова: Най-големият проблем е, че се вкопчваме като питбул...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).