Шуробаджанащина с дъщерята на Юлиан Вергов?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:43 / 16.09.2024
726
Когато баща ти е Юлиан Вергов, а ти си решила да ставаш актриса, може и да обясняваш как страдаш под дебелата му сянка, но вратите в кариерата ти се отварят само като ги погледнеш. Дъщерята на популярния актьор – Алена Вергова, събира бонус след бонус, благодарение на популярния си татко. Първо стана тв водеща в Би Ти Ви, после влезе в проекта "Пощенска кутия за приказки", а сега вече играе в един от най-големите театри у нас. Това е театър "Българска армия", където и баща й работи. 

Алена Вергова има още цяла учебна година, докато завърши НАТФИЗ и получи диплома за професионална актриса. Но във вечерите, в които нейните колеги в Академията разработват учебни спектакли, тя се изявява на професионална сцена с роля в едно от най-популярните представления в театър "Българска армия". 

Това е "Ножица – трепач". Спектакълът се играе от години, гледан е от повече от 2 милиона зрители и продължава да се радва на огромен интерес от страна на публиката. Мечта на всяка начинаеща актриса е да попадне в такова представление, но малцина са избраните и една от тях е младата Алена. Любопитно е, че на сцената тя си партнира със звездата Стефания Колева, с която баща й навремето стана известен в сериала "Тя и Той". 

Самият Вергов, точно преди да гръмне скандалът с колежката му Диана Димитрова, която го обвини, че я е бил, влезе в представлението "В очакване на Годо" на същия театър. Още по-рано пък актьорът направи и друга премиера там – "Кафе с претенции". И в двата спектакъла си партнира с актьора Моню Монев, известен още като д-р Мазов от сериала "Откраднат живот".

Именно в докторската продукция и именно в партньорство с Монев дъщерята Алена прави своето първо участие в тв сериал преди години. Ролята й е епизодична, на ученичка, която кара скейтборд. След време с централна роля в "Откраднат живот" влиза и таткото. 

Няколко години по-късно момичето е ангажирано в кинолентата "Петя на моята Петя", където отново участва и бащата. Сега вече Алена ще блести и на професионалната театрал сцена – същата, на която блести и именитият й родител. Интересно ще е да я видим някъде, където таткото няма участие, нито влияние, пише HotArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1328):
19.09.2024 Дичо се завърна не къде да е, а в D2
19.09.2024 Ергенка се показа бременна
19.09.2024 Мелания Тръмп застана гордо зад голите си снимки
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Дарина Павлова доста се поглези
Още новини от Любопитни новини:
Мистериозни вибрации са разтърсили земята в продължение на 9 дни
Освен на Камелия Джокович направи страхотна реклама и на Бургас
Диспенсерите за вода са развъдник на бактерии!
Преди да си отиде кралица Елизабет е писала писма до двама любими...
И Нешка Робева се изказа за Джокович и "Луда по тебе"
Зейнеб се появи потресаваща в ефир. Зрители: Гугутка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).