Щракнаха ги отново заедно

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:28 / 16.09.2024
696
Преди вече почти месец научихме, че Дженифър Лопес е подала молба за развод от Бен Афлек. Бракът им продължи две години, но както се е разбрало от уточнение в документите, раздялата се е случила още през април тази година.

Откакто стана ясно, че и вторият им опит да изживеят любовната си приказка няма да проработи, двамата продължават да бъдат в полезрението на медиите. За първи път Джей Ло присъства на официално събитие по време на Международния филмов фестивал в Торонто, където се състоя и премиерата на новия ѝ филм Unstoppable.

Певицата и актриса мина по червения килим сама, докато Бен Афлек, който е и копродуцент на филма, е бил в Лос Анджелис. На премиерата обаче бе и колегата и приятел на актьора Мат Деймън. Двамата заедно имат продуцентска компания - същата, която стои зад Unstoppable.

По време на афтър парти Мат Деймън и Дженифър Лопес са били забелязани да разговарят, хванати за ръка. Въпреки отсъствието на Бен Афлек обаче, режисьорът на Unstoppable - Уилям Голдънбърг споделя, че актьорите и екипа на филма не се чувстват неудобно заради раздялата на вече бившата двойка.

Макар че Бен Афлек пропусна премиерата на филма, по който са работили съвместно с Дженифър Лопес, двамата все пак са били забелязани заедно за първи път от новината за развода им насам по друг повод.

Последно те са били на семейна разходка в Лос Анджелис и са забелязани в автомобил, както и да влизат в хотел с децата, които имат от предишните си бракове.

Бен Афлек има две деца от Дженифър Гарнър - Серафина (15 г.) и Самюел (12 г.), а Джей Ло има близнаци от бившия си съпруг Марк Антъни - Макс и Еме (16 г.), припомня E! News, цитирани от lifestyle.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1327):
19.09.2024 Ергенка се показа бременна
19.09.2024 Мелания Тръмп застана гордо зад голите си снимки
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Дарина Павлова доста се поглези
19.09.2024 Емрах се похвали
Още новини от Любопитни новини:
Мистериозни вибрации са разтърсили земята в продължение на 9 дни
Освен на Камелия Джокович направи страхотна реклама и на Бургас
Диспенсерите за вода са развъдник на бактерии!
Преди да си отиде кралица Елизабет е писала писма до двама любими...
И Нешка Робева се изказа за Джокович и "Луда по тебе"
Зейнеб се появи потресаваща в ефир. Зрители: Гугутка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).