Селекцията късометражни филми "Dances With Love" представят тази вечер

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:25 / 27.03.2009
895
Танцувайки с любовта през месец март Future Shorts ви представя ексклузивната селекция от филми вдъхновени от любов, секс, щастието и всичко позитивно. Девет късометражни филма от три континента ще ви покажат различните страни на тръпката, която е стаена във всеки от нас, пробудена от първите пролетни лъчи. Тази вечер от 19:30 в залата на Кукления Театър, любовта във всичките й форми ще бъде изследвана както никога преди. Безгрижното видео на Голдфрап „Щастието", истинският „Топ момичето" и докосващият „Вълшебен Париж" са само част от невероятните истории, които ще преживеете с Future Shorts този месец.

Фестивалът се провежда всеки последен четвъртък на месеца в клуб Рокси, и последният петък на месеца в залата на Държавен куклен театър - Бургас, а Burgas24.bg е един от медийните партньори на събитието.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).