Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Секси майки – секси щерки
Автор: Екип Burgas24.bg 16:46 / 30.07.2024Коментари (0)1640
Вече позастаряващи, немалка част от родните ВИП дами постепенно започват да бъдат детронирани не от кого да е, а от собствените си отрочета. На хоризонта изплува младата армия, която носи енергията на новото поколение и очарованието на своя ген.

Една от последните девойки, която публично се реши да проправя своя път в шоубизнеса, е дъщерята на чалга легендата Лия.

"Нямаше ме на сцената 20 години, но всяка година съпругът ми Георги Вълканов ми подаряваше песен след песен. Благодаря ти, Жоре! Но най-големият ни дар от Бога е нашата дъщеря, затова, скъпи гости - чуйте Лия Вълканова! Тя е много по-талантлива от мен“, обяви изпълнителката на шлагера "Дяволски чаровник“ на концерта си в зала 1 на НДК в средата на юни преди дебютната изява на 16-годишната си дъщеря Лия. Момичето изпълни само една джазова песен, но заради дълбокия си нежен, и сякаш опушен джазов глас провокира бурни аплодисменти в препълнената зала на НДК.

"Уча в музикалното училище, на 16 години съм, след два дни ставам на 17, това е първата ми изява на сцена. Бях много притеснена, защото мама репетираше всеки ден, а аз не, и не очаквах толкова добре да се представя“, каза за "България Днес“ надареното с ангелски глас девойче.

Тя се надява, след като завърши училище, да я приемат във Великобритания, където копнее да учи музика.

Голяма красавица е и наследницата на Наталия Гуркова - Джорджия. Девойката печели конкурс за таланти и красота "Мис Нейшън“, състоял се в Бразилия неотдавна. Българското девойче грабнало сърцата на журито не само със своята естествена красота, но и с превъплъщението си в британската поп певица, изпълнявайки неин хит. 15-годишното момиче с черти на нежна порцеланова кукла е родено в столицата на Южноафриканската република. От 6-годишна показва своя артистичен и певчески талант, разказва майка й. В портфолиото си наследницата на Мис България , 1998 г. има титлата Малка Мис България.

"Сега много ми помага при организирането на изявите за моя бранд, за което съм й ужасно, благодарна“, споделя Наталия Гуркова. По нейни думи . дъщеря й танцува добре, до миналата година се е занимавала с хореография, а от септември се е посветила на рисуването.

"Аз самата рисувам добре, но така и не развих умението си. Радвам се, че Джорджия го прави, но определено всички артистични изяви, свързани със сцената, са нейно амплоа“, споделя гордата майка.

Популярната и любима д-р Неделя Щонова, която е пример за здравословен начин на живот, също е пример в това отношение. Тя се гордее с вече пълнолетната си дъщеря Лилия-Сапфира, която е наследила чара на майка си.

През месец май красивата тийней-джърка се дипломира в чужбина, а Щонова публикува снимки в социалните мрежи и не скри своя възторг.

"Няма такъв миг на света! Вълнени? ето да съпреживея дипломирането на моето малко момиченце. Браво, Лили! Безусловна моя обич. Ти се появи толкова трудно на белия свят. Появи се като едно малко чудо“ - споделя д-р Щонова, която заедно с Атанас Месечков спечели последния сезон на "Денсинг Старс“.

С екзотична красота може да се похвали дъщерята на Анелия от връзката й с бизнесмена Коко Динев. Ивон е почитателка на тежките гримове, големите устни и секси роклите, за което често предизвиква полярни коментари в мрежата.

Фолкпевицата призна в интервю, че трудно се справя с възпитанието, а фразата "Предстоят й много по-важни неща - наркотици, скоро й предстои полов живот...“, остана култова сред изказванията на мама Анелия.



Още по темата: общо новини по темата: 1265
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
предишна страница [ 1/211 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Първият учебен ден
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофи в София
Пловдив отбелязва Деня на Независимостта
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: