Сашо Кадиев ще се жени! Обясни, че стяга пачки по 5 лева и че ще краде булката

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:31 / 23.06.2024
1397
"Лятото ще се женя. Ива е почти готова с роклите, ще крадем булката. Помолих един приятел да осигури големи пачки по 5 лева. Но тя май не е съгласна“. Това сподели актьорът и водещ Сашо Кадиев

"Беше си любов от пръв поглед, влюбихме се един в друг. С Ива се живее много леко. Тя е много толерантна, израснала е по света. Тя ме превърна в пътешественик, мен преди това ме мързеше – мислех си къде ще ходя по самолети. Меденият ни месец вероятно ще бъде в Южна Америка“, разказа още той.

"Тя е много чист, хубав и умен човек“, допълни още той.

Сватбата ще бъде около София, а гостите ще са около 60 човека.

"Дошъл съм за това интервю, за да говоря за взаимотношенията и връзките между родители и деца – в конкретния случай между баща и дъщеря. Зарекъл съм се, ако имам възможност - да пътуваме всяка година само двамата с Кати до екзотично място“, сподели още Сашо Кадиев, който се завърна от Южна Корея, където беше на пътешествие с 9-годишната си дъщеря.

"Тя избра Южна Корея, децата много харесват тази страна заради културата ѝ, храната – кей-поп и нудълс. Тя ми каза, че иска да отиде, аз винаги също съм искал да посетя Южна Корея и тръгнахме“, сподели Кадиев.

"Това ни е второто такова пътешествие. Миналата година поставихме началото и отидохме на Малдивите. Мястото е великолепно, топло и красиво. Рай“, допълни още той.

За Южна Корея актьорът коментира "Отдясно ти е Япония, отляво ти е Китай – ти си в центъра на азиатската култура. Южнокорейците са страхотна нация. Ние бяхме в Сеул и в Бусан, които са огромни градове. Само за да смениш квартал, ти отнема 30 минути с такси. В Сеул с туристите живеят близо 13 милиона души. Това са огромни градове със страхотни пространства. Така е уредено всичко, че просто ахваш. Нормален булевард в града е с 4 ленти в едната посока и 4 ленти в другата. Пълно е с паркове. Няма един боклук, чисто е. Хората са много любезни. Когато ти вземат картата за плащане, ти я връщат с поклон“, разказа Кадиев.

"Инфраструктурата в града е много добра, правилата са железни и всички ги спазват, имат умна система за светофарите“, допълни още той.

"Те са пълни с най-различни и чудати храни. Street food-ът им е много богат. Имат всякакви морски неща. Пълно е с риби. Рибният пазар в Бусан е един от най-големи в света. Кати опита жив октопод. Такава им е традицията за хранене“ разказа актьорът.

"По този начин ние родителите създаваме връзка, която се базира на доверие. Ние сами се оправяхме във всичко – вземахме влак, ходихме по гари, мъкнахме куфар. Цялото това взаимодействие създава доверие, помагаме си, разказваме си истории. Създадохме си някаква рутина в Южна Корея. Връзката между родители и деца е една от най-ценните и важни в нашия живот“, сподели Сашо Кадиев.

"Един ден нас, като ни няма, те ще си спомнят за нас през тези спомени. В случая, когато сме на толкова далечно разстояние и целият свят е чужд за нас, светът сме си ние двамата“, каза още той, предава bTV.

Виж коментарите (0)

Още по темата (262):
01.07.2024 София Бобчева се е стопила
01.07.2024 Тейлър Суифт се заклещи на сцената
01.07.2024 Бившата на Башар Рахал стана майка за втори път
01.07.2024 Капитонова харчила по 100 хил. лева на месец
01.07.2024 Звезди се правят на батки, размахват пистолети
01.07.2024 Разлика от 20 години не е никаква пречка за тяхната голяма любов
Още новини от Любопитни новини:
Пълнее ли се от динята?
Четири зодии с много късмет през седмицата
Диляна Попова го играе гореща амазонка на "Острова на стоте гривн...
Звезди се правят на батки, размахват пистолети
Галена снимала клип в Музея на науките във Валенсия
Летните почивки по времето на соца: Тръгваше се като на кръстонос...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).