Сашо Кадиев се завръща на екран

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:03 / 05.09.2024
1244
Най-обичаното комедийно куиз-шоу "Кой да знае?“ се завръща ударно в ефира на bTV със специална седмица, пет нови и все така забавни епизода от 9 септември (понеделник). Заедно с емблематичните капитани и гостуващи популярни личности, зрителите ще научават по нещо ново в делничните вечери от 20:00 ч. 

С типичното си чувство за хумор, Милица Гладнишка и Христо Пъдев отново ще подаряват страхотно настроение, изненади и още повече интересни минути пред екрана на bTV, а водещият Александър Кадиев вече се е заредил с нова доза интересни факти, за които човек никога не се е замислял, но и никога след това няма да забрави.

До капитаните, които умеят да губят с усмивка, предстои да застанат "среброто на българското кино“ и водещ на най-новото риалити предаване "Островът на 100-те гривни“ Александър Сано и "актьорът по наследство“ Ясен Атанасов – син на големия български артист Атанас Атанасов. 

Какво се крие на последния етаж на Айфеловата кула в Париж, как да предпазим автомобилния акумулатор от разреждане и по какъв начин жените могат да придобият по-голяма власт над мъжете, предстои да разберем в ефира на bTV. 

В подкрепа на отбор "Милица“ ще застане актьорът и "глас на bTV“ – Мариан Маринов, а в ролята на тайно оръжие на Христо Пъдев в неотменимата му мисия да грабне паричната награда за публиката ще влезе нежната половина от новото фантастично дуо тв водещи – Диляна Попова. Защо небето е синьо, как един петел е успял да се превърне в най-голямата звезда в Колорадо и в кого се крие вината при по-бавна Wi-Fi връзка – отговорите зрителите ще разберат всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV.

В студиото на "Кой да знае?“ ще влязат още "синьото око на българския театър“ – Петър Антонов (отбор Милица) и новата водеща на музикалното шоу "Гласът на България“, което се завръща със своя 11-и сезон на 14 и 15 септември по bTV – Боряна Братоева (отбор Пъдев). Четиримата предстои да се опитат да отгатнат защо прясното мляко кипва при варене, а водата – не, кое облекчава най-добре паренето след ужилване от коприва, какво обединява всички жители на островната държава Науру и др.

Една от най-талантливите млади български актриси – Дария Симеонова, и колегата ѝ Живко Симеонов също ще застанат на банките съответно до Пъдев и Милица в друг от премиерните епизоди на "Кой да знае?“ по bTV. Какво кара хората да сънуват кошмари и странни сънища, защо конете кимат с глава, докато вървят, и какво представлява "ефектът на термометъра“, предстои да стане ясно от 20:00 ч. само в ефира на bTV.

В петък (13 септември) сезонът на "Кой да знае?“ ще бъде закрит със специален двоен епизод от 20:00 до 23:00 ч. Звездни гости на капитаните тогава ще са три от най-разпознаваемите и обичани лица в българския телевизионен ефир – Ники Кънчев, Краси Радков и Станислава Ганчева. Емблематичният "Мистър Стани богат“ този път няма да задава, а ще отговаря на въпроси в приятната компания на Милица Гладнишка, а Краси Радков и Станислава Ганчева, които предстои да се впуснат в яростно "Бягство към победата“ от тази есен по bTV, ще застанат рамо до рамо до Пъдев в преследване на печалбата, която по традиция отива за публиката.

Не пропускайте специалната седмица на "Кой да знае?“ – от 9 септември само по bTV!

Виж коментарите (0)

Още по темата (5974):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
07.09.2024 Къци Вапцаров с доста черен хумор: Като умра...
Още новини от Любопитни новини:
Малвина успя да надвие мъж в "Игри на волята"
Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"
Фенове на Глория се чудят защо е сложила прилепнала рокля с този ...
Огромни неприятности за Майли Сайръс
Чушките са идеални за отслабване


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).