Сашка Васева и Евгени Минчев с обща магия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:42 / 29.05.2024
1241
Сашка Васева най-после разкри как е превзела върховете на попфолка.

По думите й това се случило чрез ритуални обиколки на Околовръстното шосе в София. За свой спътник Сашка кани в колата си Евгени Минчев, който "бил още с трамваите и нямал собствен автомобил“. Лорда също не е забравил какво му обяснила тогава певицата - че това е заклинание за слава. Благодарение на седемте тегела по Околовръстното и двамата се добрали до толкова жадуваната от тях популярност.

Изпълнителката на "Левовете в марки“ си спомня, че Минчев бил един от първите й добри познати в столицата. "По това време той още не беше забогатял. И аз бях бедна“, не крие певицата. И уточнява, че години наред не се е радвала на добро финансово състояние.

"Да се обиколи толкова пъти Околовръстното шосе е магия за успех. И аз му казах на Евгени: "Този град ще бъде наш!“, разказа още Дупнишката Мадона.

Дружбата между чалга ветеранката и паркетния лъв винаги е била на приливи и отливи, но успя да устиска на житейски и професионални бури и предизвикателства. Сарказмът, запазената марка на светския хроникьор, не подминава и неговата стара приятелка, но тя му е свикнала.

"Да участваш някъде с нея е като да си купиш билет за кино, а да попаднеш в цирк“, изрече преди време Лорда. Това не им попречи обаче да изпеят в дует фриволното парче "Коте“, напомнят хора от шоубизнеса.

"Щом и двамата станахме известни, значи магиите съществуват!“, обобщи Васева. Тя изтъкна, че Евгени я възприемал като астрален двойник на майка си.

"Имаше любов между нас“, единодушни бяха двамата. "Това беше духовна връзка“, поясни Сашка, но паркетният лъв издаде, че изпълнителката на "Камъните падат“ е искала от него и "да правят секс“, пише HotArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5972):
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
07.09.2024 Къци Вапцаров с доста черен хумор: Като умра...
07.09.2024 Известна певица заработвала като танцьорка на пилон в стриптийз клуб
07.09.2024 И тя не издържа и наду джуките
Още новини от Любопитни новини:
Ива Софиянска омъжи най-малката си сестра
Фурията Денислава стана жури на конкурс за миски
В топ форма, ама не съвсем: Иван Христов обра точките на плажа
Маги Томова и Маги Джанаварова - опасно добра комбинация
Предупредиха ни: Това не се е случвало от почти 23 години
Нова снимка на Камелия показва колко е пораснал синът й


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).