С футбол, плажен волейбол и Парад на ветрилата честваме Седмица на морето 2010

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:49 / 07.07.2010
632
"Парад на ветрилата" ще се проведе за първи път в тазгодишната "Седмица на морето". Началото на спортната инициатива е на 11 юли /неделя/ от 11.00 часа пред Моста в Морската градина.

Участие във ветроходния парад ще вземат общо 15 плавателни съда в класовете олимпийски и килови. Всички желаещи деца и граждани да преминат обучение на яхта ще имат възможността да направят това на тренажор от Олимпийски детски клас. Записванията за него ще бъдат от 11.30 до 12.00 часа. Точно в 15.00 часа започва демонстрационната гонка "Курс рейс кайт сърф" - рейс - Вромос - Сарафово - Бургас плажа.

"Парад на ветрилата" има за цел да популяризира ветроходството сред бургаските деца и да ги мотивира да вземат участие в спортни занимания с ветроходство.

И тази година в Седмицата на морето са включени състезания по плажен волейбол и футбол. Началото на турнира по волейбол е на 11 юли от 9.00 часа, а мястото е добре познато - волейболното игрище на Северния плаж. Съревнованието ще бъде за мъже, жени и юноши.

Записването за участие във волейболния турнир ще се извършва един час преди началото му, а награждаването на победителите е от 13.00 часа. Наградите са осигурени от Община Бургас и ще бъдат връчени и на трите възрастови групи.

Също на 11 юли, но от 10.00 часа в новия спортен център "Изгрев" ще се проведе турнирът по футбол. Техническата конференция и тегленето на жребия ще бъде от 9.30 часа в спортния комплекс. Закриването и награждаването на футболния турнир е от 14.30 часа. Победителите ще бъдат наградени с парични премии, купи и грамоти осигурени от Община Бургас.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).