"Ритъм и блус" утре в зала Опера

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:06 / 15.07.2009
872
Музикално-танцовият спектакъл „Ритъм и блус" или „Животът такъв, какъвто може да бъде... ако стане музика!" на Румен Цонев ще бъде представен на 16 юли от 19.00 часа в бургаската зала „Опера".

Този необикновен спектакъл на Малък градски театър (зад канала) е изграден изцяло върху музика. Ще звучат любими произведения от различни жанрове - от най-известните оперни арии до фолклорни песнопения, от шедьоври на класиката до образците на джаза, от поп и рок хитовете до незабравими филмови мелодии, от етномузика до най-известни световни мюзикъли.

„Ритъм и блус" е първият авторски спектакъл на българска сцена, с който Румен Цонев откровено иска да забавлява. Заедно с актьорите от „Зад канала" създават едно артистично шоу, в което разказват неподозирани анекдоти за популярни арии и предлагат на зрителите да чуят по нов начин атрактивен микс от поп, рок и джаз хитове.

Автор: Румен Цонев

Постановка: Петя Стойкова

Участват: Христо Мутафчиев, Филип Аврамов, Стоян Младенов, Петър Калчев, Стела Стоянова, Албена Михова, Йорданка Илова, Симеон Бончев, Явор Каров, Жени Александрова, Венцислава Стоилова.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).