Рийз Уидърспун пише книга

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:41
231
Актрисата Рийз Уидърспун, която е и основателка на книжен клуб, пише първата си книга в съавторство с писателя Харлан Коубън. Издателство Grand Central Publishing съобщи новината, в която уточнява, че Рийз Уидърспун работи по романа заедно с Коубън. Книгата, която засега няма заглавие, ще излезе през есента на следващата година и се разработва по идея на Уидърспун.

"Да кажа, че съм фен на творчеството на Харлан, е огромно подценяване“, каза Уидърспун в изявление, публикувано от издателството. 

"Фактът, че той намери идеята ми за този трилър за достатъчно интригуваща, за да иска да си партнира с мен като съавтор, е мечта, която се превръща в реалност“, казва тя.

Коубън е продал десетки милиони книги в цял свят, като сред най-значимите му произведения са поредицата за Майрън Болитар - бивш баскетболист и настоящ спортен мениджър, който разследва убийства, свързани с негови клиенти. Други негови романи са "Не казвай на никого“, "Дръж се здраво“ и "Излъжеш ли ме веднъж...“. В изявление той хвали Уидърспун за нейните инстинкти за разказване на истории.

"Щом започнахме да обсъждаме идеята ѝ, нямаше връщане назад. Сътрудничеството с Рийз беше чиста радост и толкова творчески удовлетворяващо. Не бих могъл да бъда по-развълнуван да пусна този роман на бял свят“, казва той, предава Асошиейтед прес, цитирана от fakti.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1596):
04.10.2024 Андрю Гарфийлд си призна за тайна с известна актриса
04.10.2024 Кралският двор направи важно съобщение за принц Уилям
04.10.2024 Николета Лозанова ще има последната дума
04.10.2024 Актриса обвини масажиста си в секс тормоз
04.10.2024 Милионерска съпруга: Объркахме тестовете за бременност с приятелка и трябваше пак да купуваме
04.10.2024 Дара Екимова: Пускам си мечтите да живеят
Още новини от Любопитни новини:
Актьорът Димитър Маринов идва в Бургас за предпремиерата на филма...
Ползите и рисковете от ходенето бос
Дара Екимова: Пускам си мечтите да живеят
Режисьорът на "Гунди – Легенда за любовта": Направих филм не за и...
В Родопите се крие къщичката на Снежанка и седемте джуджета
Мъж, който стана баща на 78 години: Не ми завиждайте, а се стягай...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).