Релаксация с произведения на изкуството предлагат в бургаска галерия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:57 / 17.02.2009
4247
Галерия „Богориди" и Алианс за Прогрес - Бургас предлагат на бургазлии нов, алтернативен начин за почивка, релаксация и общуване. В новата зала „Хоби" на галерията, която ще започне работа от 1 март, са добре дошли всички, които имат отношение към изкуството и вярват в неговата вдъхновяваща и релаксираща сила. Вратите на галерията са отворени за млади майки и домакини, които скучаят в къщи; работещи уморени от еднообразните си служебни задължения; забързани бизнесмени, търсещи активна почивка; деца, родители, баби и дядовци - цялото семейство.

Зала „Хоби" дава нова възможност за изява и социални контакти. В галерията можете да намерите ново хоби или да споделите своето. Ако сте сръчни, но нямате място и материали, с които да работите, ако искате да усвоите нови умения и техники, които да използвате в свободното си време, за да разкрасите дома си или да направите уникален подарък за любимите си хаора, Вашето място е в зала Хоби. Галерията ще предлага свободни занимания с художници - консултанти, тематична групова работа с преподаватели в определени часове и дни от седмицата, арт - терапия, ръчно изработени сувенири, които да закупите.

Дейността на зала „Хоби" ще стартира с три тематични курса за възрастни - живопис, приложни техники и тъкане. Продължителността е два месеца, а занятията ще се провеждат веднъж седмично. За повече информация можете да посетите галерията, или да се обадите на телефон(можете да видите адреса и телефона на галерията в Справочника на Burgas24.bg).

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).