Регионалния конкурс "Кралица на красотата" ще се проведе в Бургас Плаза Мол

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:35 / 10.07.2009
4574
15 красавици от Бургас и региона ще се съревновават за титлата
"Кралица на красотата Бургас Плаза"

На 12 юли от 17.00 часа в Бургас Плаза Мол ще се проведе регионалния конкурс "Кралица на красотата Бургас Плаза." Конкурсът се организира от модна агенция Интерсаунд, съвместно с Бургас Плаза Мол и е част от националния конкурс "Кралица на красотата България 2010." 15 момичета от Бургас и региона ще се състезават за престижната корона, а победителката ще представи града на националния конкурс догодина.

Конкурсът ще премине в три тура, в които участничките ще се представят последователно със спортни облекла, по бански костюми Sugar Free и Skinny и с официални рокли. Компетентното жури с председател Ирина Папазова, собственик на модна агенция "Интерсаунд" ще оценява претендентките за короната.

Организаторите на конкурса са подготвили много изненади за посетителите и гостите на Бургас Плаза Мол. В паузите между туровете публиката ще има възможност да види уникално представление на децата от балетно студио "Ера", носители на златен медал от фестивала "Слънце - Радост - Красота," Несебър, както и представяне на колекциите на най-голямата компания за търговия със спортни стоки на българския пазар Sport Depot.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).