Раздадоха 30 чифта обувки в състезание на Бургас Плаза Мол

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:04 / 17.08.2009
1068
В Бургас Плаза Мол се проведе състезание за модерни Пепеляшки, по време на което бяха раздадени 30 чифта обувки, осигурени от компании наематели в търговския център - Deichmann, Foot Comfort, Карфур и Sport Depot. В състезанието се включиха стотици участници, а с нови обувки се сдобиха дами на възраст между 12 и 70-годишна възраст.

В рамките на надпреварата, която протече под мотото "Ако обувката й стане, за нея чифтът ще остане", на всеки кръгъл час между 11 ч. и 19 ч. на специално място в търговския център се излагаха по три чифта обувки с различни номера. Всички посетителки на търговския център в този ден имаха възможност да пробват изложените чифтове. Пред трона на Пепеляшка се образуваха дълги опашки от желаещи да се сдобият с нови обувки. Първата дама, на която някоя обувка станеше, получаваше чифта като подарък, както и специална грамота за "Модерна Пепеляшка".

„Чрез тази инициатива искаме още веднъж да покажем на посетителите на Бургас Плаза Мол, че търговският център е прекрасно място не само за пазаруване, а и за прекарване на свободното време. В мола винаги се случва нещо ново и интересно, което е причина той да е задължителна спирка в маршрутите за разходка и пазаруване на жителите и гостите на Бургас", коментира Ивайло Хинов, управител на Бургас Плаза Мол.

Бургас Плаза Мол е единственият търговски център от съвременен тип в гр. Бургас. Търговският център включва над 90 магазина от водещи търговски марки - New Yorker, Marks&Spencer, Kenvelo, Benetton, Esprit, Mango, Terranova, Sport Depot, Deichmann, dm, Douglas, ресторанти и кафенета. В мола, с разгърната застроена площ 39 000 кв. м. и открит паркинг с 1270 места, се помещава първият магазин на Carrefour в България.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).