Рафи ще завладява света. Васко Василев с доживотен ангажимент към бургазлията

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:20 / 12.12.2011
1639
Първият победител в музикално шоу номер 1 - Рафи Бохосян, ще има уникалната възможност да работи с чуждестранни продуценти, композитори и аранжьори в студио извън България.

18-годишният бургазлия ще запише най-малко два авторски сингъла, придружени от видеоклипове към тях.
Пилотният проект на Рафи ще бъде разработен с участието на международен екип от автори, музикални продуценти и технически екипи за микс и мастъринг. Работата по този проект ще включва различни студиа в Германия, Великобритания, Белгия, Гърция, Финландия, Швеция и Румъния, доказали качеството си в продукцията на съвременна популярна музика на световно ниво.

Специалисти в музикалния бранш, работили за изпълнители като Леона Люис, Бритни Спиърс, Кайли Миноуг, Бруно Марс, Кид Къди, Джъстин Бийбър, Ни-Йо, Енрике Иглесиас, Кени Уест, Маруун 5, Кери Хилсън, Марая Кери, Ники Минаж, Кели Кларксън, Бионсе, Джим Клас Хироус, Риана и за победители в музикални формати в Холандия, Белгия и Германия, както и някои от най-успешните български автори също са предложили свои песни за победителя в "X Factor". Това заяви Станислава Армутлиева, управител на Вирджиния рекърдс, продуцент на финалистите в X Factor. Освен победителя, Вирджиния рекърдс застава и зад класиралите се на второ и трето място - Богомил Бонев и Александра Апостолова. През следващите месеци ще бъдат издадени техните дебютни сингли и видеоклипове.

Повечето от песните са специално създадени за финалистите според техните вокални специфики, сценично поведение и лични музикални предпочитания.

Компанията има интерес да работи по бъдещи проекти на други финалисти от формата - планира издаването на дебютния сингъл на Jeason Brad Lewis, обсъжда реализацията на дебют на Ангел и Мойсей и подготвя първия клубен лайв на Стела с утвърдени български музиканти - на 19 декември в Sofia Live club.

България да стане един от големите музикални центрове и да се дават повече шансове за изява на младите таланти. Това си пожелаха днес на пресконференция Рафи и Боги.

Менторите Мага, Поли Генова и Васко Василев споделиха, че са горди с избора си на всеки един от 13-те финалисти. Според Поли именно разнообразието и индивидуалността на участниците е причината шоуто да бъде толкова вълнуващо и интересно. Менторът на първите двама финалисти - Васко Василев, официално обеща, че "поема доживотен ангажимент към Боги и Рафи".


Виж коментарите (0)

Още по темата (10):
26.06.2012 Фенове: Рафи май е влюбен
12.06.2012 Полицай спря Рафи на път за автобуса, провери го за наркотици
26.03.2012 Новата песен на Рафи "4321" стана тотален хит
12.03.2012 Рафи снима за първото си видео в Бургас
08.03.2012 Рафи събира усмивките на Бургас в първия си видеоклип
27.01.2012 Рафи отива в Англия?
Още новини от Любопитни новини:
Доц. д-р Пламен Кръстев: При застудяване дозите на лекарствата за...
Българинът и компотите в мазата
Големи стратегии тази вечер в "Игри на волята"
Ясен е първият финалист в "Биг Брадър"
Бум на турските сапунки, сериали със стари и нови сюжети тръгват ...
Астролог: Не взимайте важни решения в този период! Без спонтанни ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).