Пуснаха фалшиви билети за турнето на Папи Ханс

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:21 / 13.10.2023
681
Пуснаха фалшиви билети за турнето на Папи Ханс, като изпълнителят предполага, че това е дело на негови фенове деца. Освен това той ще започне турнето в Пловдив вместо във Варна поради смяна на датите и мястото на провеждане в морската столица, сподели пред "Телеграф“.

Според Папи Ханс продаването на фалшиви билети е една популярна измама.

"Пуснахме билетите за продан преди една седмица. За 6 дни продадохме около 70% от тях за всички градове. Толкова бързо стана, че започнахме да получаваме сигнали от различни хора, че има и от други източници такива билети. Получихме много запитвания дали оттам може да си закупят, защото са по-евтини“, разказа самият той. Това е напълно невъзможно, защото екипът му пуска само едни билети на една и съща цена. "Хората трябва да внимават от тази измама, най-вероятно са някакви хлапета. QR кодът е с фалшив код и хората само ще си дадат парите. Много обичам тази поговорка "Не съм достатъчно богат, за да си купувам евтини обувки“, допълни певецът.

Папи и екипът му искат да променят тотално начина, по който се случват участията в нощните клубове. "Това е последното турне, което правя в клубове. Оттам насетне ще са само концерти. За да направим нещата по начина, по който си го представяме, трябва да имаме пълен контрол. В конкретното заведение за първия концерт във Варна  ударихме на греда“, казва той. Сменихме датата и клуба. Там ще го направим точно както искаме“, добави изпълнителят. Така вместо в морската столица турнето ще започне в Пловдив на 27 октомври.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).